Wpis z mikrobloga

• 15
dziwne uczucie, praktycznie całe życie dążyłem do tego żeby skończyć szkołę i móc samodzielnie zarabiać. Przedmną został ostatni miesiąc nauki, a raczej wyczekiwania matury. Mimo tego że zdałem, i w końcu osiągnąłem to co chciałem - czyli skończenie szkoły, czuje wewnętrzny smutek że prawdopodobnie nie zobaczę już tych #!$%@? mord ludzi z klasy. Już nie będzie #!$%@? z lekcji żeby iść na Piwo. Teraz już tylko zostało #!$%@? do końca nędznego życia w robocie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#szkola #matura #gorzkiezale #gownowpis #praca
  • 9
@csrv: my wspominany z uśmiechem szkolne akcje. Jak nie możesz utrzymać stałego kontaktu z kimś ze szkoły to znajdz nowych znajomych z którymi będziesz dzielił jakieś zainteresowania, choćby granie w konkuter.
@yasiu94 nie chodzi o to, że to moi jedyni znajomi, nawet z nimi czasu po za szkoła zbytnio nie spędzałem, po prostu to takie przyzwyczajenie
@csrv: jak zaczniesz pracować, to z uśmiechem na ustach będziesz wspominał te czasy. Nie oznacza to jednak, że teraz będzie gorzej. Pomyśl - będziesz miał wreszcie pieniądze, żeby bawić się jak dorosły. Będziesz mógł decydować o mieszkaniu, wyjeżdżać gdzie chcesz i robić co tylko Ci się podoba (i co mieści się w granicach prawa). Polecam bycie dorosłym, jest znacznie ciekawiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)