Aktywne Wpisy
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

1. To było widoczne od samego początku. W przeciwieństwie do poprzednich gier poziom zaangażowania graczy był rekordowo wysoki. Przełożyło się to na marginalizację mało aktywnych graczy o czym pisałam wyżej.
źródło: comment_1586471023IhwELjBBG9XgqhlLHbF8lt.jpg
Pobierz3. Poziom trudności od 3 gier jest wyśrubowany, ale większości z Was właśnie taki odpowiadał. Stracić bohatera w stosunkowo mało groźnej misji nie było trudno, a NPC rzadko kiedy byli mięsem armatnim.
źródło: comment_1586471044YZQDpkmjDKBNrSMfEawJfL.jpg
Pobierz5. Było intensywnie, ale większości z Was to odpowiadało. Bardzo ciężko jest utrzymać mi takie tempo dlatego w przyszłości rozważę planowane z wyprzedzeniem "wakacje"
źródło: comment_1586471059aEqdGhiJxMlvLjbrZ3HVLX.jpg
Pobierz7. Średnia 4.06. Większość wątków została w mojej ocenie odpowiednio spięta, a zainteresowani w spokoju oczekują na epilog i rozwiązanie ostatniej wielkiej zagadki.
źródło: comment_1586471077ta9CVxZDNlX717isWHPWLP.jpg
Pobierz9. Średnia 3.97. Zwykle potrzebujecie lekkiego szturchnięcia do działania. Mimo wskazywania przez niektórych braku potrzeby tworzenia aż tylu zagrożeń zewnętrznych przypominam, że wybraliście PvPvE. Ostatnia litera tego skrótu wręcz wymusza na mnie bycie kreatywną. Nie przewidziałam jednak że będę miała okazję skorzystać z każdego scenariusza, stąd być może przesyt. A może po
źródło: comment_1586471092YHbyY3rOtK1e8byhAo5omN.jpg
Pobierz11. Tych "przeciętnych" to aż mam ochotę wymienić z nicka, wypuścilibyście szybciej powietrze nosem wraz ze mną. W rzeczywistości tych zaangażowanych było co najmniej 50% ankietowanych.
12. To pytanie akurat sprawiło części z Was trochę problemów. Pomijając
źródło: comment_1586471106qPKZXrcZsC5NntFc4h8O2h.jpg
Pobierz14. 70% ankietowanych potrzebuje często aktualizowanej Karty Postaci. Nie lubię aktualizować Karty Postaci. No, w końcu to powiedziałam. Kiedy patrzę na narzędzia takie jak przygotowywane przez @Uaimmiau (zobacz tutaj) czy choćby
źródło: comment_1586471122FKCwZLbg9Lwfz9XPVejW30.jpg
Pobierz18. Tutaj nie mieliście wątpliwości. Inspirowana literaturą i grami ze świata Gwiezdnych Wojen Noxalia zdobyła ponad połowę głosów, zostawiając w tyle panią senator Oyage Paranę o bardzo bujnej karierze zawodowej i prywatnej.
źródło: comment_1586471157pjS1NVqYJ4kadYkkMolg9a.jpg
Pobierz20. Kanclerz Lacheb nie bierze jeńców. Druga Złota Lucyna przypada za jego bezkompromisową akcję, która na nowo zdefiniowała kilkusetletnią politykę zagraniczną Republiki.
źródło: comment_15864711728hnvXnn15q859gAvPywszA.jpg
Pobierz22. Tutaj bez zmian - nadal chcecie mieć wpływ na grę innych bohaterów ale i nie móc spać spokojnie w zbudowanym przez nas świecie.
źródło: comment_1586471195lptxrGEA3DVsjujhpexCap.jpg
Pobierz24. Ból po Jaszczurach powoli ustępuje. To dobrze, u mnie też :)
źródło: comment_1586471215dySWXJXnhKyPaxb87skZbX.jpg
Pobierz26. Portfel Waves będzie integralną częścią gry giełdowej przed następną przygodą. Jeżeli testy w jej trakcie przejdą pomyślnie, wtedy na pewno zostanie
źródło: comment_1586471227JSDydcpiW8JIvqQbvAuu32.jpg
Pobierz28. Wasz wybór będzie bardzo trudny do wykonania w przypadku indywidualnej eksploracji. Grozi nam wtórność schematów i przez to niższa jakość tworzonego świata. Mogę się wspomagać generatorami ale wracamy do
źródło: comment_15864712468DjIpxq6nCFUjeHmuHePsN.jpg
Pobierz30. Przekładając na terminologię Gwiezdnych Wojen: pierwsza modyfikacja, która przychodzi mi do głowy, to połączenie ról Jedi i Najemników oraz ograniczenie liczebności Senatorów z płynną możliwością przechodzenia między tymi stanami. Wszystko oczywiście będzie zależało od tematyki przygody i jej typu.
źródło: comment_1586471263pp1DRmeAfWi0Zh4XP44K9Q.jpg
Pobierz32. Wypatrujcie informacji na tagu #lacunafabularnie oraz na moim Discordzie. Szczegółowe informacje oraz daty pojawią się w najbliższych dniach.
źródło: comment_1586471274ZGVQrTxWH7kyQ2lPaSnhek.jpg
Pobierzźródło: comment_1586471293hlOKrHHfi882mRZPnkvZcJ.jpg
Pobierzźródło: comment_1586472273biY6cy0NTh2PB2o3uE0SRM.jpg
Pobierz