Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

0. Dziękuję za jeden głos "z zewnątrz" (drugi był od gracza, który skromnie ocenił swój udział w grze) - Twoja perspektywa również została wzięta pod uwagę.
1. To było widoczne od samego początku. W przeciwieństwie do poprzednich gier poziom zaangażowania graczy był rekordowo wysoki. Przełożyło się to na marginalizację mało aktywnych graczy o czym pisałam wyżej.
lacuna - 0. Dziękuję za jeden głos "z zewnątrz" (drugi był od gracza, który skromnie ...

źródło: comment_1586471023IhwELjBBG9XgqhlLHbF8lt.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
2. Zdecydowana większość z Was nie była znużona prawie półtoramiesięczną intensywną kampanią. Gracze odpowiadający "za krótka" to już powoli stały komitet :)
3. Poziom trudności od 3 gier jest wyśrubowany, ale większości z Was właśnie taki odpowiadał. Stracić bohatera w stosunkowo mało groźnej misji nie było trudno, a NPC rzadko kiedy byli mięsem armatnim.
lacuna - 2. Zdecydowana większość z Was nie była znużona prawie półtoramiesięczną int...

źródło: comment_1586471044YZQDpkmjDKBNrSMfEawJfL.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
4. Opinia o długości moich wpisów często nie szła w parze z opinią o długości wpisów innych graczy. Wynikało to zapewne z intensywności rozgrywki oraz ich wpływu na nią (z wiadomych przyczyn moje w największym stopniu kształtowały świat) Po raz pierwszy jednak dostaję takie oceny, za co dziękuję!
5. Było intensywnie, ale większości z Was to odpowiadało. Bardzo ciężko jest utrzymać mi takie tempo dlatego w przyszłości rozważę planowane z wyprzedzeniem "wakacje"
lacuna - 4. Opinia o długości moich wpisów często nie szła w parze z opinią o długośc...

źródło: comment_1586471059aEqdGhiJxMlvLjbrZ3HVLX.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
6. Średnia 4.00 czyli tak jak sama oceniałam tę przygodę. Wasza ocena w górę o prawie pół stopnia w porównaniu z Postapo w starożytności vel Jaszczurami.
7. Średnia 4.06. Większość wątków została w mojej ocenie odpowiednio spięta, a zainteresowani w spokoju oczekują na epilog i rozwiązanie ostatniej wielkiej zagadki.
lacuna - 6. Średnia 4.00 czyli tak jak sama oceniałam tę przygodę. Wasza ocena w górę...

źródło: comment_1586471077ta9CVxZDNlX717isWHPWLP.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
8. Średnia 4.43. Staram się poprawiać swój warsztat i to dostrzegacie. To mój największy sukces w tej przygodzie.
9. Średnia 3.97. Zwykle potrzebujecie lekkiego szturchnięcia do działania. Mimo wskazywania przez niektórych braku potrzeby tworzenia aż tylu zagrożeń zewnętrznych przypominam, że wybraliście PvPvE. Ostatnia litera tego skrótu wręcz wymusza na mnie bycie kreatywną. Nie przewidziałam jednak że będę miała okazję skorzystać z każdego scenariusza, stąd być może przesyt. A może po
lacuna - 8. Średnia 4.43. Staram się poprawiać swój warsztat i to dostrzegacie. To mó...

źródło: comment_1586471092YHbyY3rOtK1e8byhAo5omN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
10. Średnia 4.52. Krótko mówiąc wolicie własne pomysły albo bardziej podobało Wam się ich rozwijanie przeze mnie. To dla mnie znacznie łatwiejsze od wymyślania czegoś od nowa, część Mocy kreatywnej idzie przecież na stworzenie świata.
11. Tych "przeciętnych" to aż mam ochotę wymienić z nicka, wypuścilibyście szybciej powietrze nosem wraz ze mną. W rzeczywistości tych zaangażowanych było co najmniej 50% ankietowanych.
12. To pytanie akurat sprawiło części z Was trochę problemów. Pomijając
lacuna - 10. Średnia 4.52. Krótko mówiąc wolicie własne pomysły albo bardziej podobał...

źródło: comment_1586471106qPKZXrcZsC5NntFc4h8O2h.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
13. Rosnąca tendencja współpracy to nie tylko ułatwienie zadania dla mnie, ale i Wasze rosnące zaangażowanie w przygodzie. Indywidualne działania nie są z punktu widzenia gry złe. Są po prostu dla mnie trudniejsze do spinania z pozostałymi wątkami.
14. 70% ankietowanych potrzebuje często aktualizowanej Karty Postaci. Nie lubię aktualizować Karty Postaci. No, w końcu to powiedziałam. Kiedy patrzę na narzędzia takie jak przygotowywane przez @Uaimmiau (zobacz tutaj) czy choćby
lacuna - 13. Rosnąca tendencja współpracy to nie tylko ułatwienie zadania dla mnie, a...

źródło: comment_1586471122FKCwZLbg9Lwfz9XPVejW30.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
17. Przywódca Galak Pizzy zdobył od Was to prestiżowe wyróżnienie mimo że jego historia nie zakończyła się happy endem. Morderca kobiet i dzieci Baalar Nervozz został doceniony przez prawie co czwartego głosującego.
18. Tutaj nie mieliście wątpliwości. Inspirowana literaturą i grami ze świata Gwiezdnych Wojen Noxalia zdobyła ponad połowę głosów, zostawiając w tyle panią senator Oyage Paranę o bardzo bujnej karierze zawodowej i prywatnej.
lacuna - 17. Przywódca Galak Pizzy zdobył od Was to prestiżowe wyróżnienie mimo że je...

źródło: comment_1586471157pjS1NVqYJ4kadYkkMolg9a.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
19. Rzutem na taśmę Caius Carrambus pokonał Naviana w walce o nagrodę dla najlepszego debiutanta. Do wygranej przyczyniło się odważne i śmiałe przywództwo w największej frakcji Senatu. Szef KPZRu pokonał Najemnika znanego m.in z afery kranowo-łańcuchowej oraz bardzo krótkiej kariery jako komandora floty Huttów.
20. Kanclerz Lacheb nie bierze jeńców. Druga Złota Lucyna przypada za jego bezkompromisową akcję, która na nowo zdefiniowała kilkusetletnią politykę zagraniczną Republiki.
lacuna - 19. Rzutem na taśmę Caius Carrambus pokonał Naviana w walce o nagrodę dla na...

źródło: comment_15864711728hnvXnn15q859gAvPywszA.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
21. Suma nieszczęśliwych zdarzeń. Złe miejsce, zły czas i wyrok podpisany przez trzy kości dwudziestościenne. Pamięć o Was nie zaginęła przez niemal całą grę.
22. Tutaj bez zmian - nadal chcecie mieć wpływ na grę innych bohaterów ale i nie móc spać spokojnie w zbudowanym przez nas świecie.
lacuna - 21. Suma nieszczęśliwych zdarzeń. Złe miejsce, zły czas i wyrok podpisany pr...

źródło: comment_1586471195lptxrGEA3DVsjujhpexCap.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
25. Ogromny skok pierwszej grupy. Ma to pewnie wiele wspólnego nie tyle z grami, co z niezrozumiałymi zachowaniami Moderacji których ukoronowaniem była #aferamadonny. Dodajmy do tego usuwanie wpisów fabularnych... ach szkoda gadać, szkoda strzępić ryja. Poszukiwania nowej platformy wciąż trwają i nie będzie to na pewno Reddit.
26. Portfel Waves będzie integralną częścią gry giełdowej przed następną przygodą. Jeżeli testy w jej trakcie przejdą pomyślnie, wtedy na pewno zostanie
lacuna - 25. Ogromny skok pierwszej grupy. Ma to pewnie wiele wspólnego nie tyle z gr...

źródło: comment_1586471227JSDydcpiW8JIvqQbvAuu32.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
27. Dlaczego większość nie ma zdania? Bo nie wie jak będzie lepiej. Mimo wszystko jest to jasny sygnał dla mnie, że mam nie rozwijać przesadnie głównych wątków gry i pozwolić się jej toczyć swoim własnym, wskazanym przez graczy torem. Da się zrobić.
28. Wasz wybór będzie bardzo trudny do wykonania w przypadku indywidualnej eksploracji. Grozi nam wtórność schematów i przez to niższa jakość tworzonego świata. Mogę się wspomagać generatorami ale wracamy do
lacuna - 27. Dlaczego większość nie ma zdania? Bo nie wie jak będzie lepiej. Mimo wsz...

źródło: comment_15864712468DjIpxq6nCFUjeHmuHePsN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
29. Dziękuję za zaufanie. Informację o wyborze tematyki podam po publikacji wyników drugiej ankiety.
30. Przekładając na terminologię Gwiezdnych Wojen: pierwsza modyfikacja, która przychodzi mi do głowy, to połączenie ról Jedi i Najemników oraz ograniczenie liczebności Senatorów z płynną możliwością przechodzenia między tymi stanami. Wszystko oczywiście będzie zależało od tematyki przygody i jej typu.
lacuna - 29. Dziękuję za zaufanie. Informację o wyborze tematyki podam po publikacji ...

źródło: comment_1586471263pp1DRmeAfWi0Zh4XP44K9Q.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz