Wpis z mikrobloga

via Android
  • 3
@sillygiraffe mam jeszcze drugi parapet z taką samą ilością, a to wszystko dlatego, że jak czytałam jakieś forum, to wszyscy narzekali że one im nie chcą wschodzic XDD więc jak zamawiałam to wzięłam najpierw 3 paczki i jakieś inne nasionka jeszcze, no i brakowało mi do dostawy ze smarta jakieś 8 zł, to dołożyłam kolejne dwa opakowania i wszystko wysiałam ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@sillygiraffe będę pamiętać ( ͡º ͜ʖ͡º)
@powsinogaszszlaja proszę się nie śmiać, najwyżej będę rozdawać rodzinie i znajomym XDD naprawdę nie sądziłam że z najzwyklejszych nasionek za niecałe 4 zł będą tak dobrze rosły, skoro wszyscy narzekali że ciężko jest otrzymać sadzonkę z nasionka ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@powsinogaszszlaja nie, czarnych nie mam ( ͡° ʖ̯ ͡°) pierwszy raz siałam je sama, zawsze kupowałam gotowe sadzonki, więc sceptycznie do nich podeszłam, mam różowe, fioletowe, czerwone i białe.
Jeśli nam się ułoży współpraca, to w przyszłym roku planuje kupić czarne i wysiać je trochę szybciej ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@magnes125 ja swoje wysiałam na początku marca, a i tak żałuję że tak późno ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Piękna jest ta z tymi jasnymi plamkami! ʕʔ
  • Odpowiedz
@keyo: W sumie nie wiem po co się napalam, jak i tak pewnie skończyłyby jak wszystkie. Spalone i poparzone. Zatem idealnie, że za późno bo bym jeszcze wysiała :D

Są jeszcze w jaśniejszym fiolecie. Jednak tylko ten kolor imo daje ten kosmiczny efekt. Tamta też była dość ładna bo miała pełne kwiaty niczym jakaś piwonia :D
  • Odpowiedz