@LucaJune: Jeżeli chcesz korzystać z nielimitowanych połączeń/sms/mms i internetu, to co 31 dni. Numer jest ważny i można na nim odbierać połączenia przez 365 dni od doładowania. ( ͡°͜ʖ͡°)
@LucaJune: skoro abonament masz do listopada to wtedy możesz się przenieść bez kary. Skoro zoobowiazles się do bycia w Orange do listopada to musisz się z tego wywiązać lub poniesc karę.
Dodatkowo, obecny numer mam w Orange na abonament do listopada 2020, mogę się już teraz przenieść do vikingów?
@LucaJune: Procedurę przeniesienia możesz rozpocząć do 120 dni przed końcem obecnej umowy, a numer przeniesie się w dzień zakończenia oferty w Orange. Możemy zawołać Cię we wrześniu. ( ͡°͜ʖ͡°)
W skrócie, jak zapłacę 20/25 zł to kiedy będę musiał ponownie coś dopłacić? Te oferty na kartę nie są dla mnie do końca jasne.
Dodatkowo, obecny numer mam w Orange na abonament do listopada 2020, mogę się już teraz przenieść do vikingów?
@MobileVikingsPL
a to pytanie:
@LucaJune: Procedurę przeniesienia możesz rozpocząć do 120 dni przed końcem obecnej umowy, a numer przeniesie się w dzień zakończenia oferty w Orange. Możemy zawołać Cię we wrześniu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)