Aktywne Wpisy
![DragonBreath](https://wykop.pl/cdn/c0834752/ff02d8e2e80813dda6be96715a92ad9b02cd278cce4e532253f01893aa7e44d9,q60.jpg)
DragonBreath +9
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
![somskia](https://wykop.pl/cdn/c3397992/somskia_K5Pii5yuW3,q60.jpg)
somskia +45
Więc dzięki pandemii zacząłem robić swoje wędliny.
Nad marynatą chce jeszcze popracować ale mam nadzieję że to kwestia doświadczenia.
Natomiast pytanie czy kupowanie surowego mięsa w sklepie obok jest ok?
Kurczak napewno jest pompowany.
Pytanie co z wieprzowina i wołowiną?
Ma ktoś jakieś doświadczenia?
A może jechać gdzieś na wieś kupić w jakimś małym zakładzie surowe mięso i mrozić?
#gotujzwykopem #wedlinydomowe
@Sl_w_k_1: może masz #!$%@?ą lodówkę. Kup termometr i sprawdź czy są ustatwowe 4 stopnie. Upewnij się że nie wsadzasz tam nic ciepłego i że nie wsadzasz za dużo produktów w temperaturze pokojowej na raz.
co do jakosci miesa to moim zdaniem wszystko jedno gdzie kupisz, roznie mozna trafic aczkolwiek jak mowi @kielbasa_z_cebula bywa ze na targu jest lepsze, szczegolnie jak juz kogos tam znasz
To dałeś samą sól?
Bo ja nadawałem przypraw i trochę przesadziłem.(╯︵╰,)
Nie wiem co zrobić żeby żeby mi całą puszkę mięso wypełniło. Żeby takich dziur nie było.
No ja daję w całości.
Teraz marynuje to potnę na mniejsze.
To mi się sklei.
Faktycznie nie pomyślałem.
Dwie i półgodziny. Niezależnie czy wieprzowe czy wołowe.
Ale chodzi mi o to czy dajesz inne zioła typu majeranek, tymianek, pieprz.
Mam ten sam problem.
Teraz dałem mniej plus ponakluwalem widelcem.
źródło: comment_1588322427oYzmFtyA16ZnKvIErw6Uxd.jpg
Pobierz