Aktywne Wpisy

plaisant +46
Słuchajcie, ja znalazłem nową drogę życia. Zero prochów, zero wódy, nawet browara, krucjata antymelanżowa. Wkręcamy młodzież w sport, w aktywne życie, zero patologii. Wybierz siebie. Znajdź drogę w ciemności. To jest przyszłość morda. Twoja, moja, wasza. To jest nasza przyszłość. Ja już do końca życia na czysto lece.
#narkotykizawszespoko
#narkotykizawszespoko

AMBIWALENTNYPSIUR +191

Zacznijmy od prześledzenia ostatnich meczy:
1-2 na furię - bez niespodzianek
2-0 yeah - tym bardziej bez najmniejszego zaskoczenia, 2 EU graczy na taki brazylijski team sami byliby w stanie to zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º)
2-0 liquid - tutaj małe zaskoczenie, michu forma życia a do tego liquid które przegrywa absolutnie wszystko, nie ma się co podpalać
1-2 mibr - pierwszy po furii poważniejszy team w tym zestawieniu i już przegrana
2-1 BNB - Michu ostre carry robił i wymęczyli spotkanie na wcale nie najlepszy NA team.
1-2 Cloud 9 - Piękny mecz pokazujący istotę problemu. Envy bez micha nie jest w stanie nic strzelić. Bardzo słabe decyzję i bardzo zmienna forma poszczególnych zawodników. Pierwsza mapa bardzo ładnie wygrana, nuke to jakaś porażka, pierwsza połowa 11-4 (gdzie mogłoby być 15-0 gdyby moose się nie odpalił, michu staty 2-14), po chwili fake comback gdzie przegrali rundy gdzie a) ryan mając info gdzie są przeciwnicy postanowił głupio pickowac co pozwoliło C9 wejść na otwarty bombsite b) przegrana runda 4v2 przy 14-15 przez jakieś randomowe pickowanie??
Dust 8-1 przegrane 5v2 przez push mida całą drużyną i nagle z 8-1 zrobiło się 9-14. Całkowity brak moosea, michu przestał grać gdzieś w połowie, jedynie można Niftyego chwalić.
Team jak na warunki NA całkiem spoko, ale o T1 ciężko.
#csgo
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnia runda na nuke 3v2, nifty jako igl powinineb powiedziec, zeby na niego zaczekali, ale nie weszli 2v2 i nifty zostal bez armora 1v1