Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: jak kłamałeś ze wzrostem na początku znajomości, to nic dziwnego, że kontakt się urywał xd Niby taka popierdółka, ale zastanów się - chciałbyś się zadawać z kimś, kto na początku znajomości Cię okłamał? W czym jeszcze ten typek mógł kłamać? Może wcale nie był na żadnych studiach, może wcale nie pracuje gdzie mówił, itd., itd.
Generalnie nikt nigdy nie będzie lgnął do osoby, która jest zakompleksiona. Wielokrotnie to powtarzam:
  • Odpowiedz
Zazdroszczę ładnym ale przede wszystkim kobietom co będąc biernym dostają wszystko na tacy i nie muszą robić z siebie durnia.

@AnonimoweMirkoWyznania: Ładnym jak ładnym, nie którym pajacowanie przychodzi naturalnie, inni są się go w stanie nauczyć, a dla przegrywów jest ono niewykonalne. I tak jak piszesz, to że baby nie są tym obciążone jest bardzo irytujące ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
OP: @wonsz_zeczny_0001 ale co to ma do rzeczy skoro w realu żadna mnie nie chciała wcześniej mnie widząc? Po tylu nieudanych próbach w realu założyłem tindera i nie mając prawie par zacząłem stosować sztuczki będąc już koło 27 letnim przegrywem.

Nic się zrobić nie da. Muszę zaakceptować, że brzydota i manlectwo wykluczyły mnie ze związków.

@mirek63479 nofap to stosowałem wiele, wiele lat temu, jak jeszcze nie był tak modny. Nic to
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ma to do rzeczy, że zmarnowałeś sobie kilka potencjalnych znajomości tym kłamstwem. Tak jak mówiłem - jak się sam nie polubisz, to Cię nikt nie będzie lubić. Ludzie wyczuwają to, jak się czujesz, a nikt nie chce mieć balastu psychicznego w postaci ciągle narzekającej na siebie osoby. A wiem to, bo sam byłem dokładnie taki sam.
  • Odpowiedz
@tomek001: nie wiem, jak to na Tinderze działa, bo całe szczęście nie korzystam i nie będę korzystać, ale jeżeli chodzi o sam wzrost, to on naprawdę nie jest w niczym przeszkodą, nawet, jeżeli się wydaje, że tak jest. Być może to kwestia samego tindera, nie wiem. Mam naprawdę wielu znajomych niskich i z drugą połówką. Jeden typo ma nawet wyższą od siebie żonę ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@AnonimoweMirkoWyznania: Jestem w sumie w podobnej sytuacji,nawet jestem kapkę niższy od Ciebie i pewnie ważę duuuzo dużo więcej. Więc przyjmij radę od kogoś kto wie jak się czujesz.
Ja po prostu zacząłem się z tym godzić. Są rzeczy których nie przeskoczę i cóż, może po prostu sobie nikogo nie znajdę bo z roku na rok będzie tylko trudniej. Jeśli Ci to przeszkadza i nie masz oporów moralno-religijno-obyczajowych to możesz zacząć
  • Odpowiedz