Wpis z mikrobloga

11. Pamięć o bohaterze naszej wolności

- Sprawa Stanisława Pyjasa, to już 43 lata

- Maleszka zajmował się jego sprawą a potem pracował w Gazecie Wyborczej

@jaxonxst: Od dłuższego czasu próbuję sobie wyobrazić w Goebbels TV sytuację podobną do tej, w której TVN wypuszcza dokument na temat śmierci Pyjasa i donosicielskiej roboty tej szmaty Maleszki, a całość jest okraszona częstymi wstawkami z wywiadu z Bronisławem Wildsztajnem. A przecież tym jest
  • Odpowiedz
Sprawdziłem sobie ten Social Changes, co to jest? Jak poważna telewizja może powoływać się na sondaż przeprowadzony przez jakąś firmę krzak, zaręczam że piszę dzisiaj w tej sprawie do RPO bo mi ręce opadają, znalazłem w internecie 6 sondaży pod tytułem kto wygrał debatę i jak się można domyślić tylko w sondażu Social Changes wygrał Duda. Ważny jest też fakt że Social Changes robi badania metodą CAWI, czyli po prostu ankiety w
I.....I - Sprawdziłem sobie ten Social Changes, co to jest? Jak poważna telewizja moż...

źródło: comment_1588876403tVDIYKGyG2Ls9yvitKvWA7.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Gac: Kandydaci mijali się z prawdą i mogłi to robić, bo wyborcy nie mieli przed sobą kartki by wyłapywać kłamstwa

@jaxonxst: ech, przy następnej debacie po każdej odpowiedzi Holecka lub Karnowski powinni tłumaczyć, dlaczego kandydaci się mylą.
  • Odpowiedz