@jaxonxst: Do osób nieoglądających TV: dzisiaj był wyjątkowy odcinek. Zalecam obejrzeć go osobiście i w całości, ale nie przed snem i po kawie albo wysiłku fizycznym.
@jaxonxst: 2 złote, 2 srebrne, 1 brązowy- dzisiaj chyba pobiliśmy rekord, czyż nie? :) mysle ze kolejne odcinki nie dostarczą już tylu medali, aczkolwiek moge sie mylić
@nightfly PS. Też tak myślę, zamierzałem wrzucać znaleziska tylko przy mocnych wydaniach wiadomości a dzisiaj już 4 raz z rzędu. Cóż: nie moja wina ¯_(ツ)_/¯
- Maleszka zajmował się jego sprawą a potem pracował w Gazecie Wyborczej
@jaxonxst: Od dłuższego czasu próbuję sobie wyobrazić w Goebbels TV sytuację podobną do tej, w której TVN wypuszcza dokument na temat śmierci Pyjasa i donosicielskiej roboty tej szmaty Maleszki, a całość jest okraszona częstymi wstawkami z wywiadu z Bronisławem Wildsztajnem. A przecież tym jest
Sprawdziłem sobie ten Social Changes, co to jest? Jak poważna telewizja może powoływać się na sondaż przeprowadzony przez jakąś firmę krzak, zaręczam że piszę dzisiaj w tej sprawie do RPO bo mi ręce opadają, znalazłem w internecie 6 sondaży pod tytułem kto wygrał debatę i jak się można domyślić tylko w sondażu Social Changes wygrał Duda. Ważny jest też fakt że Social Changes robi badania metodą CAWI, czyli po prostu ankiety w
Wielka Księga Goebbelsów:
- Najszybszy złoty Goebbels: Klęska opozycji, sukces demokracji
Komentarz usunięty przez autora
Ma ktos linka do pelnej wersji Wiadomosci z dzisiaj?
@jaxonxst: Od dłuższego czasu próbuję sobie wyobrazić w Goebbels TV sytuację podobną do tej, w której TVN wypuszcza dokument na temat śmierci Pyjasa i donosicielskiej roboty tej szmaty Maleszki, a całość jest okraszona częstymi wstawkami z wywiadu z Bronisławem Wildsztajnem. A przecież tym jest
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1588876403tVDIYKGyG2Ls9yvitKvWA7.jpg
Pobierzhttps://oko.press/prorzadowe-media-ciesza-sie-z-pseudo-sondazu-polacy-chca-by-nauczyciele-pracowali-wiecej/
@jaxonxst: ech, przy następnej debacie po każdej odpowiedzi Holecka lub Karnowski powinni tłumaczyć, dlaczego kandydaci się mylą.