Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +10
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

źródło: comment_1589156955llVcCuOw41Qk5T0iR3VI0F.jpg
Pobierzźródło: comment_1589157451N8qbgbDVgFhhFhE4OxAISH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1589199300SoDfQeKyjWzhogwPgArD5D.jpg
PobierzJego zdjęcie zostało ocenione przez 61 osób. Gdyby wszyscy dawali mu maksymalną ocenę "very" za 3 pkt, to otrzymałby łącznie 183 pkt.
61 * 3 = 183Nie uzyskał jednak maksymalnej liczby punktów, bo ludzie głosowali różnie. Jego
źródło: comment_1589219619zqF7nhk8mEDMO0T2IWVOJN.jpg
Pobierzźródło: comment_1589219974wrUI2zOD40UkglNapeXMzW.jpg
Pobierz@PanDarcy: Nie wiem, czy to miało miejsce, bo gdy chciałem szybko nabić karmę do eksperymentu z Profesorem Chrisem i głosowałem byle jak, to dostałem ostrzeżenie. Przestraszyłem się ewentualnego bana i potem już nieco ostrożniej przyznawałem oceny.
@PanDarcy: Taki wynik świadczy właśnie o tym, że głosowały kobiety, a nie mężczyźni. Wyjaśniłem to w
@wyjzprz2: Poprawka do tego co napisałem wyżej, a już nie mogę edytować.
Taki wynik Volanta jest bardzo prawdopodobny, jeśli ogólnie w #photofeeler na wszystkie zdjęcia głosują wyłącznie kobiety (zgodnie z tym, co pisałem wyżej). Wynik ten jest jednak jeszcze bardziej prawdopodobny, jeśli na zdjęcia pozostałych mężczyzn głosowały kobiety (dające im
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora