Aktywne Wpisy

simplequestion +86
#gielda #heheszki #inwestycje
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.

FrizPL_ +249
źródło: 9i3zF777fMc2eAa1
Pobierz

@xmajami: mam ergohuman i mi się siedzi świetnie, ale jestem niższy. Natomiast stwierdzam, że po 7 latach dalej wygląda jak nowy. Materiał nie ma żadnych przetarć, super sprawa (mam cały siatkowy).
@tenbatonik: zrobilem dobry research i tak - Ioo duzo lepszy dla mnie (ale ma 1 wade o której zaraz), jesli chodzi o kregosłup, to jest wyższy i barki tez podpiera (ergo jest na styk/troche za mały -mam 195cm), ale ma jedna wade zagłowek - natomiast ergohuman zagłowek mega, szyja odpoczywa itd super. I kregosłup (szczegolnie dolny super podpiera). to są 2 głowne różnice miedzy tymi fotelami, testowalem tez polski
Myślę, że 600 + koszty wysyłki + vat, bo cena wysyłki takiego gabarytu jest duża
@tenbatonik: No właśnie musze przeliczyć jak to wychodzi od majfriendów xD a ten Reya bez zagłowka? siedziales na nim przed? masz porównaniee do tych 2 wyżej co Ci pisałęm?
Hej mircy - dacie aktualizację na czym stanęliście i czy jesteście zadowoleni? Sam jestem przed decyzją i w lesie ;)
U mnie wysokość nie jest tak ważna, nie mam nawet 180 ;)