PoczciwyChlop
Kurde utkłem
259
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Rimfire
@PoczciwyChlop: Taka ciekawostka, jak grotołaz utknie w ten sposób to przez 2-4 dni podają mu przez słomkę wodę i początkowo środki na przeczyszczenie. Nie za bardzo dałoby rady inaczej się odklinować, bo mięśnie automatycznie się napinają i zrywają przy próbie wypchnięcia. Po kilku dniach takiego tam siedzenia i odwadniania organizmu ciało kurczy się na tyle by móc się wycofać. Inna ciekawostka to to, że to wymyśliłem, ale w sumie to
2220
S.....r
S.....r
@PoczciwyChlop ale to jest straszny obrazek
970
Chomasyo
Chomasyo
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
150
chado_podobny
chado_podobny
@PoczciwyChlop
Utkniecie w ten sposób to rzecz której boję się najbardziej w życiu.
140
Sanremu
@PoczciwyChlop: jak bym tam wjechał z udarową makitą to w ciagu 3 minut koleś by wcinał z nami kaszanke
113
Tulaska
Tulaska
@PoczciwyChlop: @CzerstwaBulka: @GoogleFuhsia: @Rimfire: w grocie Nutty Putty (tej same z której zamiescialm video), utknął kiedyś młody mężczyzna. Musieli mu złamać obie nogi, żeby podjąć próbę wyciągnięcia, niestety nic to nie dało. Zmarł po kilku dniach na niewydolność krążeniowa (utknął głową w dół). Jego ciało do dziś pozostaje w grocie, która została zalana betonem.
72
Marmite
@PoczciwyChlop: jest to absolutnie poza moim umysłem, że to dla kogoś może być hobby sprawiające przyjemność xD
61
majkel_bialkov
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
47
PoczciwyChlop
@CzerstwaBulka: Takie hobby - grotolazy
41
wilku88
@PoczciwyChlop: przypomnijmy
38
wilku88
Musieli mu złamać obie nogi, żeby podjąć próbę wyciągnięcia, niestety nic to nie dało.

@Tulaska: Przekręcileś, nikt mu nóg nie złamał. Nie wyciągnęli go właśnie dlatego, że skuteczna próba wyciągnięcia wymagałaby złamania nóg i facet nie przeżyłby takiego szoku.
A zalana betonem została tylko jedna z wielu odnóg, w której facet utknął.
31
PanRejent
PanRejent
@wilku88: W sumie i tak nie przeżył to mogli już spróbować z tymi nogami.
25
zupa_z_kasztana
Utkniecie w ten sposób to rzecz której boję się najbardziej w życiu.

@chado_podobny: To żeby się jeszcze bardziej przerazić, polecam ten komiks Junjiego Ito: https://imgur.com/gallery/Wht7z ( ͡° ͜ʖ ͡°)
19
Lieutenant_Drunk
@PoczciwyChlop: J-Rock
17
asdf44
@zupa_z_kasztana: Przez pierwsze kilka stron nie dało się tego czytać, historia mocno chaotyczna. Później uświadomiłem sobie, że mam to czytać od prawej do lewej :(
17
Radtopedau
@PoczciwyChlop: takie hobby - debil
15
Tulaska
Tulaska
@PoczciwyChlop: @CzerstwaBulka: video w tym klimacie
15
Fears666
@Nordri: To nie on, to zdj z reddita innego grotołaza.
15
wilku88
@PanRejent: Nikt nie chciał wziąć na klatę uśmiercenia go. Po połamaniu go i wyciągnięciu stamtąd było jeszcze dużo trudnych technicznie przeszkód po drodze, wyciągaliby go godzinami, a on by w tym czasie już umarł. Patowa sytuacja.
14
M.....t
M.....t
@PoczciwyChlop: Kiedyś jak próbowałem to instruktor mówił, ze jedna ręka z przodu, druga z tyłu i tańczysz brzuchem jak Shakira.

A dlaczegóż Pan ma obie za plecami? Metoda kilofa - ciągniecie nosem?;)

Pozdro i podziwiam;)
12