Wpis z mikrobloga

Na #badoo jeden facet napisał, że jeśli jakaś kobieta ma nadwagę (nie, że otyła, ale z nadwagą), to nie ma prawa do niego pisać. I tak się zastanawiam... Jeśli kobieta będzie miała dla kogo się odchudzać, to będzie miała motywację i schudnie. Może nawet jej atrakcyjność wtedy wzrośnie o kilka punktów. A on od razu taką skreśla, bo chciałby mieć modelkę teraz, zaraz. A potem pewnie się dziwi, czemu żadna się nim nie interesuje. Bo kobiety z nadwagą nie będą pisać, a kobiety bez nadwagi, ale z kompleksami, będą myślały, że są dla niego za grube.
#logikaniebieskichpaskow
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Larimari: yhm "jeżeli masz mniej niż.. nie pisz" ale to nie to samo, bo on nie urośnie, a ona może schudnąć xD

Tylko nikogo nie obchodzi co może. Jak może to niech najpierw to zrobi.Typ tak napisał bo lochy wstawiają zdjęcie ryja, a potem się okazuje, że ulane. A ty robisz rozkmine. Ma prawo wybrzydzać, a skoro któraś o nim pisze to pewnie chad i palant bo olewa grube świnie.
  • Odpowiedz
@Profil_Internetowy: Ja tam nie wiem jaki jest, bo nawet z nim nie pisałam. Dostałam od niego tylko polubienie, ale gdy przeczytałam opis, to zrezygnowałam z chęci napisania. W jego opisie brakowało tylko "przyciągnij wyglądem, zatrzymaj charakterem" xD
  • Odpowiedz
@Larimari

Jeśli kobieta będzie miała dla kogo się odchudzać, to będzie miała motywację i schudnie. Może nawet jej atrakcyjność wtedy wzrośnie o kilka punktów

W jakim ty świecie żyjesz? XD kobieta w związku tylko i wyłącznie tyje i brzydnie. Jeszcze nie słyszałem o innej sytuacji. Jak tylko uczepi się gościa to stwierdza, że już nie musi się starać. Wszelka krytyka czy zachęta i "aha czyli teraz już ci nie wystarcza?". Nie
  • Odpowiedz
@Larimari poza tym ciekawe czy opisy "nie pisz jak masz poniżej X wzrostu" też ci tak przeszkadzają. Zakładam, że na pewno nie i ten opis ci przeszkadza tylko bo tyczy się ciebie i sama masz nadwagę
  • Odpowiedz
@Cauchemar7: Umawiałam się z facetem o wzroście 169 cm i nie rozumiem #p0lek, które chcą tylko 180+, bo niższym zazwyczaj niczego nie brakuje. A co do wagi, to nie msm już nadwagi. Przeszkadza mi tylko to, że po schudnięciu nabrałam trochę chłopięcej sylwetki. Nie mam kształtnych bioder.
  • Odpowiedz
@Larimari Święta może i nie, ale takich kobiet nie jest wiele, tylko większość. Ja mam 186 i dosłownie laski potrafią przy mnie śmiać się z niskich mężczyzn (bo przecież ja nie jestem więc się nie obrażę), za co od niedawna je o--------m. A już jak słyszałem kiedyś jak jedna gadała o koledze przez 15 minut jaki to on jest zajebisty a na koniec "no ale niższy ode mnie"...
  • Odpowiedz