Aktywne Wpisy
mlody91pl +9
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

WeunianyTrampek +237

Nikomu nie wymusiłem, zatrzymywałem się na warunkowych i używałem kierunkowskazu
A poza miastem czułem się jak król dróg, niczym szczupak #pdk
Zawrotna prędkość 90 km/h robi na mnie ogromne wrażenie, zupełnie coś innego jak każda samochodem.
Teraz tylko poprawić jazdę na placu, douczyć się teorii i trzymać kciuki na egzaminie
Wołam @bigger @ivanoszka
#bloodyrobiprawojazdy #prawojazdy #motocykle125 #motocykle #n-------------e
źródło: comment_1590596276ZTTVkGmzyEoRjm0vdfiKMB.jpg
Pobierz