Wpis z mikrobloga

@gdziemieztym przekłamują. A kto nie przekłamuje? Nikt nie każe nikomu oglądać produkcji o tematyce lgbt czy homo... Chociaż z drugiej strony obejrzałem ostatnio na netflixie Hollywood, bardzo mi się podobało a jakoś nie mam ochoty teraz nikomu obciągnąć...
  • Odpowiedz
@CzlowiekSukcesu: moze i masz troche racji e tym calym, przydlugawym wywodzie, ale to wszystko dzieje sie o wiele wolniej i subtelniej niz myslisz. To sa lata, dziesieciolecia indoktrynacji, ktorej przecietny widz nie zauwazy.

Poza tym, jak pisali poprzednicy, tak wyglada teraz popkultura, bo ludzie to po prostu lubia.

Jakbys zalozyl prawicowa wersje Netflixa z patriotycznymi serialami, nikt by tego nie ogladal po prostu...
  • Odpowiedz
@CzlowiekSukcesu: Na szczęści było znacznie gorzej i wielu ludzi poznało inny przekaz niż ten ze ścieku. Powstało dużo oddolnych inicjatyw politycznych które uświadamiają społeczeństwo. Sam Marsz Niepodległości 11 listopada to bardzo duże patriotyczne wydarzenie którego nie było, działalność takich ludzi jak chociażby Krzysztof Karoń bardzo dużo osób uświadomiła co dzieje się dookoła. Chociażby ostatni artykuł Fundacji Batorego nt. Marksizmu Kulturowego i osób mówiących o nim świadczy, że te nowo powstałe
  • Odpowiedz