@Marcinnx: xDDDDD wszyscy napastnicy nam wypadli do końca roku, plus najlepszy gracz z pola. Jeśli myślimy o LE to w letnim okienku musimy wyłożyć hajs na kogoś w miejsce Kante, Karbownika, Majeckiego. (a być może nawet Pekharta, któremu ktoś dzisiaj wjechał w kostkę na rozgrzewce) plus kilka alternatyw (dla Stolara np) Ale tak, tak, powinniśmy dalej z---------ć na 100 procent co 3 dni w czerwcu/lipcu.
oj oj... straszne rzeczy xDDDDD pewnie przynajmniej z 15 baniek za samych Majeckiego i Karbownika będziecie mieli + jeśli się 'domyślicie' do LE to dodatkowe niemałe bonusy, więc nawet jeśli Perkhart i Kante byliby w top formie, to raczej obowiązek, żeby hajs wyłożyć (✌
@Marcinnx: No widzisz, a Legia wygrała swój mecz po restarcie. Weź Ty się już nie komprmituj i po kiego wstawiasz jakieś screeny, co ty chcesz tym udowodnić? Zobacz sobie statystki w ostatnich spotkaniach Legii ze Śląskiem i Arką
@technojezus: jeszcze raz zacytuję: "Jak zwykle Legia pewnie kroczy po mistrzostwo" - otóż dawno się Legii nie zdarzyło, by pewnie kroczyła po mistrzostwo i jak sam zauważyłeś - zdobywała je głównie przypadkowo przez słabość tej ligi ¯\_(ツ)_/¯
jak już mówiłem, za Śląska i Lecha mogę pogratulować, z Piastem fajnie że 'dominowali', szkoda tylko że nie wygrali 3 kolejnych spotkań od grudnia '18 ( ͡º͜ʖ͡º)
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#mecz #ekstraklasa
źródło: comment_1593030157KPPUO36w0e0PXw8KgoN4nJ.jpg
Pobierzno ale przyznam rację, bardziej walko o wicemistrza, albo puchary ¯\_(ツ)_/¯
wszyscy napastnicy nam wypadli do końca roku, plus najlepszy gracz z pola.
Jeśli myślimy o LE to w letnim okienku musimy wyłożyć hajs na kogoś w miejsce Kante, Karbownika, Majeckiego. (a być może nawet Pekharta, któremu ktoś dzisiaj wjechał w kostkę na rozgrzewce) plus kilka alternatyw (dla Stolara np)
Ale tak, tak, powinniśmy dalej z---------ć na 100 procent co 3 dni w czerwcu/lipcu.
oj oj... straszne rzeczy xDDDDD
pewnie przynajmniej z 15 baniek za samych Majeckiego i Karbownika będziecie mieli + jeśli się 'domyślicie' do LE to dodatkowe niemałe bonusy, więc nawet jeśli Perkhart i Kante byliby w top formie, to raczej obowiązek, żeby hajs wyłożyć (✌
+ był to pierwszy mecz od 3 miesięcy
za to dzisiaj roznieśli Crystal Palace, które jest wyżej w tabeli ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1593032923Te5W1Na2YHfbWyktqP3nlJ.jpg
Pobierz@Marcinnx: No widzisz, a Legia wygrała swój mecz po restarcie.
Weź Ty się już nie komprmituj i po kiego wstawiasz jakieś screeny, co ty chcesz tym udowodnić?
Zobacz sobie statystki w ostatnich spotkaniach Legii ze Śląskiem i Arką
@technojezus: jeszcze raz zacytuję: "Jak zwykle Legia pewnie kroczy po mistrzostwo" - otóż dawno się Legii nie zdarzyło, by pewnie kroczyła po mistrzostwo i jak sam zauważyłeś - zdobywała je głównie przypadkowo przez słabość tej ligi ¯\_(ツ)_/¯
jak już mówiłem, za Śląska i Lecha mogę pogratulować, z Piastem fajnie że 'dominowali', szkoda tylko że nie wygrali 3 kolejnych spotkań od grudnia '18 ( ͡º ͜ʖ͡º)