Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Platynowe Goebbelsy Czerwca
Głosowanie odbędzie się jutro, około 12. Poniżej daje moje propozycje do ankiety. Piszcie w komentarzach swoje własne
- Uwielbienie Andrzeja Dudy (przedstawianie PAD jako najjaśniejszego wodza, a Przedwyborcza mobilizacja- materiał Marcina Sawickiego z 24 czerwca jako truskawka na torcie)
- Ataki na Trzaskowskiego (LGBT, ścieki, warszawa, prywatne życie)
- Dzielenie Polaków na lepszych i gorszych przez TVP (tak wiem, że jest to powiązane z 1 i 2 propozycją, ale
  • Odpowiedz
- Uwielbienie Andrzeja Dudy (przedstawianie PAD jako najjaśniejszego wodza, a Przedwyborcza mobilizacja- materiał Marcina Sawickiego z 24 czerwca jako truskawka na torcie)

@jaxonxst: Nic więcej nie trzeba podawać, ten materiał wygrywa wszystko XDDDD
  • Odpowiedz
@PanHeniek45: Jak się kiedy spotkamy to bardzo chętnie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ja mam generalnie pasję do dziennikarska, a ta forma obywatelskiego sprzeciwu wobec takiej propagandy mnie bardzo satysfakcjonuje. Na dodatek jutro zamierzam opublikować równie długi artykuł na tagu #abcf1 (reaktywuję ten tag), na temat obecnej stawki kierowców w sezonie 2020.
  • Odpowiedz
@jaxonxst: Za ciężką i to podwójnie pracę, należy się zapłata! :P Ale szanuje w opór zacięcie. Ja próbowałem obejrzeć, ale moje ostatnie dwie szare komórki błagały o litosc. O. To jak możesz to zawołaj. Chętnie poczytam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jaxonxst: "Przedwyborcza mobilizacja" to jest na tyle mocny materiał, że wciąga nosem wszystkie Goebbelsy jakie tu są przyznawane. Wygrywa czerwiec, wygrywa II kwartał, wygrywa półrocze. Czy wygra rok 2020? No tego niestety nie jestem pewien. Poprzeczka niesamowicie wysoka ale oni już nieraz udowodnili że mogą wzbić się na nowe wyżyny propagandy.

Głosowanie to będzie bardziej mecz o II i III miejsce. A tam jest nieco większa konkurencja. Liczne materiały o
  • Odpowiedz