Aktywne Wpisy
PolskiMoc +49
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

IbraKa +405
Bardzo dziękuję miłemu Mirkowi @Owlosiaty-Dzik za spełnienie moich marzeń, nawet nie zrobiłeś mi dobrego dnia, a dobry cały tydzień. Przywiózł mi banknoty z oceanicznego państwa Vanuatu o nominałach od 200 do 5000 vatu wykonane w całości z plastiku (polimeru), oraz zarąbisty magnes z wizerunkami banknotów i monet. Zawsze marzyłem je posiadać w kolekcji, ale przez 14 lat zbierania banknotów z całego świata jakoś nigdy nie miałem okazji ich zdobyć, ponieważ w
źródło: 1000059579
Pobierz

Po miesiącu bez poprawy tata postanowil go oddać, ale został problem, czyli ja.
Tata napisał do mnie list, niby od mojego kota, ze wyjeżdża w sprawach biznesowych i nie wie, kiedy wróci, ale będzie się kontaktował. No to nie płakałam, czekałam, a pocztówki co tydzień przychodziły, po czasie w skrzynce znajdowałam tez porcelanowe figurki kotków. Kot zawsze pisał, ze biznesy mu się przedłużają, ale myśli o mnie i ma super przygody.
Profit - nie męczyłam o nowego kota, bo czekałam przecież na powrót mojego. Z perspektywy czasu podoba mi się to jak tata mnie trollowal. ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zonabijealewolnobiega #rodzicielstwo
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@mvmxks: typie, gdzie jest napisane, ze wyrzucili go na ulice? Napisala oddac.
Komentarz usunięty przez autora
@mvmxks: kto to plusuje? Przecież we wpisie nie ma nic o wyrzucaniu na ulice
@niejestemzielonkaa: @Mave: @mvmxks: przecież OPka wyraźnie napisała, że sama przytargała zwierzaka XD To nie jest takie hop siup oddać przecież. Czemu sie na rodziców rzucacie XD
Komentarz usunięty przez moderatora