Aktywne Wpisy

thorgoth +1531
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący

Piec_kaflowy_rozowy +131
Mirki pijcie że mną kompot.
W końcu naprawiłem opadająca podsufitkę w gruzie.
#motoryzacja #naprawiajzwykopem #majsterkowanie #zszywacz.
Więcej zdjęć w komentarzach
W końcu naprawiłem opadająca podsufitkę w gruzie.
#motoryzacja #naprawiajzwykopem #majsterkowanie #zszywacz.
Więcej zdjęć w komentarzach
źródło: temp_file716668349667204946
Pobierz

Witajcie, kilka dni temu dodałem wpis, jako Ex zadzwoniła ja nie odebrałem, później oddzwoniłem i też nie odebrała. Miałem urodziny wczoraj i wieczorem zadzwoniła. Rozmowa (trwała ponad godzinę), mila, śmiech itd. W żartach (chyba) spytała dlaczego jej nie zaprosiłem na imprezę, jak mi idzie na Tinder (mówię że spoko, ale Ciebie to nie powinno chyba ciekawić skwitowała o to miło), między czasie wspomniała, że jej współlokatorka jest na wakacjach i ona siedzi sama.
Spytałem ją o kasę fiskalna bo akurat potrzebuje do firmy i dzisiaj dostałem zdjęcie z modelem (nic więcej żadnego cześć itd).
Pytanie takie, czy ona jest chętna na spotkanie , bo tinder np nie wypalił? Czy po prostu urodziny, życzenia i koniec tematu? Nie muszę wspominać, że dziewczyna pierwsza klasa;-).
#rozowepaski
#niebieskipaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f17c95f83e35d1fc753c0ee
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
[==================......................] 45% (105zł/235zł)Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Nad rzeczką, opodal krzaczka, mieszkała
kaczka-dziubaczka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Precypitat: ja jebix, no nie wchodzi się, bo woda jest już inna, ale Ty tego nie kumasz.
@Precypitat: to Ty nie kumasz co oznacza to powiedzenie i kiedy go używać. Serio.
jesteś zwykłym wypokowym botem, który zobaczył to powiedzenie, więc musiał wyprodukować znaną odpowiedź, bez ogarnięcia, czy ma to zastosowanie czy nie xD
@Precypitat: mam w dupie czy pasuje do tresci czy nie pasuje. Nie ogarniasz co to oznacza, a używasz tego w swoim wysrywie w dodatku
1. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki
2. więc umów się z nią jak się wam miło rozmawia.
3. Woda jest inna, zerwaliście, ale teraz jest miło, więc się umówcie.
4. Dobrze użyłem tej frazy, a ty jesteś durnym wykopkiem, który chyba z przyzwyczajenia p-----------ł się bo raz nauczył się właściwego (i nieoczywistego) znaczenia tego powiedzenia, a teraz jak zobaczy je gdziekolwiek, to daje wyżej
1. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki
2. więc umów się z nią jak się wam miło rozmawia.
3. Woda jest inna, zerwaliście, ale teraz jest miło, więc się umówcie.
4. Dobrze użyłem tej frazy, a ty jesteś durnym wykopkiem, który chyba z przyzwyczajenia p-----------ł się bo raz nauczył się właściwego (i nieoczywistego) znaczenia tego powiedzenia, a teraz jak zobaczy je gdziekolwiek, to daje wyżej
Zaakceptował: LeVentLeCri
@Precypitat: @AvalonYuuna: Dwóch pieniaczy się spotkało. Jeden Prencypitat, drugi Avalon.
@Precypitat dałeś się wciągnąc w gównoburze jak szkolniak ;)
Edit: poza tym nie rymuje sie xD
Ty zapewne myślisz o rymach dokładnych typu dzieci - śmieci. To jak, kręcimy drugą gównoburzę w wątku?