Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Witajcie, kilka dni temu dodałem wpis, jako Ex zadzwoniła ja nie odebrałem, później oddzwoniłem i też nie odebrała. Miałem urodziny wczoraj i wieczorem zadzwoniła. Rozmowa (trwała ponad godzinę), mila, śmiech itd. W żartach (chyba) spytała dlaczego jej nie zaprosiłem na imprezę, jak mi idzie na Tinder (mówię że spoko, ale Ciebie to nie powinno chyba ciekawić skwitowała o to miło), między czasie wspomniała, że jej współlokatorka jest na wakacjach i ona siedzi sama.
Spytałem ją o kasę fiskalna bo akurat potrzebuje do firmy i dzisiaj dostałem zdjęcie z modelem (nic więcej żadnego cześć itd).
Pytanie takie, czy ona jest chętna na spotkanie , bo tinder np nie wypalił? Czy po prostu urodziny, życzenia i koniec tematu? Nie muszę wspominać, że dziewczyna pierwsza klasa;-).
#rozowepaski
#niebieskipaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f17c95f83e35d1fc753c0ee
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę

[==================......................] 45% (105zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AvalonYuuna: dobra bocie, wyjaśnię się, bo wydaje się, że masz jakiś trzeci poziom niezrozumienia. Otwórz spojler i zobacz, czy pasuje do treści.

jesteś zwykłym wypokowym botem, który zobaczył to powiedzenie, więc musiał wyprodukować znaną odpowiedź, bez ogarnięcia, czy ma to zastosowanie czy nie xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@AvalonYuuna: dobra bocie, wyjaśnię się, bo wydaje się, że masz jakiś trzeci poziom niezrozumienia. Otwórz spojler i zobacz, czy pasuje do treści.

jesteś zwykłym wypokowym botem, który zobaczył to powiedzenie, więc musiał wyprodukować znaną odpowiedź, bez ogarnięcia, czy ma to zastosowanie czy nie xD

@Precypitat: mam w dupie czy pasuje do tresci czy nie pasuje. Nie ogarniasz co to oznacza, a używasz tego w swoim wysrywie w dodatku
  • Odpowiedz
@AvalonYuuna: dobra, robisz ze mnie debila i co gorsza jesteś o tym przekonana, więc niestety czas na publiczne oranko. No to lecimy.

1. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki
2. więc umów się z nią jak się wam miło rozmawia.
3. Woda jest inna, zerwaliście, ale teraz jest miło, więc się umówcie.
4. Dobrze użyłem tej frazy, a ty jesteś durnym wykopkiem, który chyba z przyzwyczajenia p-----------ł się bo raz nauczył się właściwego (i nieoczywistego) znaczenia tego powiedzenia, a teraz jak zobaczy je gdziekolwiek, to daje wyżej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@AvalonYuuna: dobra, robisz ze mnie debila i co gorsza jesteś o tym przekonana, więc niestety czas na publiczne oranko. No to lecimy.

1. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki
2. więc umów się z nią jak się wam miło rozmawia.
3. Woda jest inna, zerwaliście, ale teraz jest miło, więc się umówcie.
4. Dobrze użyłem tej frazy, a ty jesteś durnym wykopkiem, który chyba z przyzwyczajenia p-----------ł się bo raz nauczył się właściwego (i nieoczywistego) znaczenia tego powiedzenia, a teraz jak zobaczy je gdziekolwiek, to daje wyżej
  • Odpowiedz
@AvalonYuuna: dobra, styknie. Jak będę chciał porozmawiać z czymś o IQ owada, to pogadam do swoich mrówek xD ale dobrze, że czarnolistujesz, zawsze będę miał ostrzeżenie, gdybym chciał odpowiadać jakiejś amebie.
  • Odpowiedz
@kefas_safek: wiem, czasem mi żyłka zapulsuje. Ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że trochę prowokacyjnie użyłem tego zwrotu, właśnie licząc na taki efekt xD ale liczyłem, że powiem "a tu cie mam, pomyliłeś się" i będzie "oj tak byczq...". Ale w tej drugiej części coś się chyba popsuło xD

Edit: poza tym nie rymuje sie xD
  • Odpowiedz
@Precypitat: rymuje - według podziału ze względu na przestrzeń akcentującą jest to rym niedokładny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty zapewne myślisz o rymach dokładnych typu dzieci - śmieci. To jak, kręcimy drugą gównoburzę w wątku?
  • Odpowiedz