Aktywne Wpisy

Plamka84 +57
#gielda Jak oceniacie moje portfolio?
źródło: Screenshot_2025-08-01-14-25-33-01_0d618e5acf4fbc6d59bd9e97b2c530d5
Pobierz
HoroLive +9
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Wyłumaczy ktoś o co chodzi z tymi memami? Widzę je już chyba z 8 lat i nadal nie rozumiem.
Wyłumaczy ktoś o co chodzi z tymi memami? Widzę je już chyba z 8 lat i nadal nie rozumiem.

W środy, zgodnie z tradycją, głosujemy półfinał B.
Link do głosowań trzeciej kolejki w półfinale B.
Ze względu na masowy trolling, proszę każdego użytkownika o podanie swojego nicka z wykopu. Każdy użytkownik ma prawo do jednego głosu.
Jeżeli ktoś jeszcze nie zagłosował w innych półfinałach, to zachęcam do zrobienia tego teraz - link do głosowania w półfinale A w trzeciej kolejce, oraz link do głosowania w półfinale C w drugiej kolejce.
Kierowców chyba nie muszę przedstawiać, ale jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, to przygotuję jakieś podsumowanie pojedynczych największych osiągnięć każdego z nich. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Następne zestawy wjadą w piątek, i będą głosowania trzeciej kolejki półfinału C - zgodnie z tym, co mieliśmy w fazie grupowej, kontynuujemy układ głosowań poniedziałek - środa - piątek. Proszę o nietrollowanie - głosujemy obiektywnie (nawet ja nie hejtuję Alonso za wszelką cenę), i żeby każdy oddał głos dokładnie jeden raz. Trollując i głosując wielokrotnie psujecie w ten sposób całą zabawę. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tak jak pisałem, dodałem jedno pole, póki co testowo - należy podać swój nick z wykopu. Może w ten sposób odechce się trollowi mieszać w zabawie. Przez twoje zabawy zepsuty został wynik nie tylko tej jednej ankiety w którą celowałeś, ale także i trzech pozostałych.
Standardowo, zachęcam do dyskusji i wymiany poglądów na temat wyników kolejnych głosowań. W tej grupie również mam wrażenie, że kilku kierowców już na tym etapie nie liczy się w walce o awans, a to dopiero minęła druga kolejka. Szykuje się też zacięta walka o trzecie miejsce premiowane bezpośrednim awansem do finału, mam wrażenie że jest kierowca który mimo że jest nieco z tyłu, chętnie dołączy się do tej walki.
Poniżej tabelka po drugiej kolejce. Póki co jeszcze niewiele mówi, ale wraz z wypełnianiem się wynikami będzie dawać coraz lepszy obraz sytuacji.
Od pewnego czasu dostępne są też pełne wyniki fazy grupowej, w excelku podlinkowanym TUTAJ.
#rankingf1 #f1
źródło: comment_1595412910vR7GNipB3Lq1RUW7edJdHm.jpg
PobierzPeterson 12... (づ•﹏•)づ
Jeden z Najbardziej utalentowanych kierowców z lat 90tych. Jakby nie posłuchał serducha (hardcore Tifosi) tylko poszedł do Franka Williamsa byłby pewnie 4krotnym majstrem.