Wpis z mikrobloga

Mamy środę, i wracamy do niespóźniania się z głosowaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W środy, zgodnie z tradycją, głosujemy półfinał B.

Link do głosowań czwartej kolejki w półfinale B.

Ze względu na masowy trolling, proszę każdego użytkownika o podanie swojego nicka z wykopu. Każdy użytkownik ma prawo do jednego głosu.

Jeżeli ktoś jeszcze nie zagłosował w innych półfinałach, to zachęcam do zrobienia tego teraz - link do głosowania w półfinale C w trzeciej kolejce, oraz link do głosowania w półfinale A w czwartej kolejce.

Kierowców chyba nie muszę przedstawiać, ale jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, to przygotuję jakieś podsumowanie pojedynczych największych osiągnięć każdego z nich. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Następne zestawy wjadą w piątek, i będą głosowania czwartej kolejki półfinału C - zgodnie z tym, co mieliśmy w fazie grupowej, kontynuujemy układ głosowań poniedziałek - środa - piątek. Proszę o nietrollowanie - głosujemy obiektywnie (nawet ja nie hejtuję Alonso za wszelką cenę), i żeby każdy oddał głos dokładnie jeden raz. Trollując i głosując wielokrotnie psujecie w ten sposób całą zabawę. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tak jak pisałem, dodałem jedno pole, póki co testowo - należy podać swój nick z wykopu. Może w ten sposób odechce się trollowi mieszać w zabawie. Przez twoje zabawy zepsuty został wynik nie tylko tej jednej ankiety w którą celowałeś, ale także i trzech pozostałych.

Standardowo, zachęcam do dyskusji i wymiany poglądów na temat wyników kolejnych głosowań. Ayrton Senna zdołał zdominować swój zestaw, ponownie jestem nieco zaskoczony. Wydaje mi się, że tutaj także kilku kierowców już na tym etapie żegna się z zawodami. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Poniżej tabelka po trzeciej kolejce. Póki co jeszcze niewiele mówi, ale wraz z wypełnianiem się wynikami będzie dawać coraz lepszy obraz sytuacji.
Od pewnego czasu dostępne są też pełne wyniki fazy grupowej, w excelku podlinkowanym TUTAJ.
#rankingf1 #f1
fordern - Mamy środę, i wracamy do niespóźniania się z głosowaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W ś...

źródło: comment_1596016700a1TnXSACSJeN7ut3ImqeWQ.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach