Wpis z mikrobloga

@buhubuhu: ale jak to tak, po prostu ząbek kroisz w plasterki i do środka?
Tak w ogóle jeśli smakuje ci taka opcja to spróbuj kiedyś upiec w piekarniku główkę czosnku, nawet nie trzeba zbytnio obierać, potem to wszystko łatwo odchodzi. A sam czosnek ma taką konsystencję, że daje się wręcz rozsmarować, wystarczy świeży chlebek, masełko i ten czosnek, polecam. :)
  • Odpowiedz
@system_shock: no normalnie ząbek kroje w plasterki.
Czosnek uwielbiam i jem w każdej postaci. Nawet lubię sam czosnek na surowo #!$%@?ć... ale tego nie polecam ludziom o słabych nerwach bo to bardzo intensywne doznanie.
  • Odpowiedz
@Mergan27: w opiekaczu do kanapek, nie mylić z tosterem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za granicą często urządzenie znajdziesz pod "hot sandwich maker", w Azji pod nazwą "hot sand".
  • Odpowiedz