Wpis z mikrobloga

Mamy piątek, i kończymy czwartą kolejkę głosowań ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W piątki, zgodnie z tradycją, głosujemy półfinał C.

Link do głosowań trzeciej kolejki w półfinale C.

Ze względu na masowy trolling, proszę każdego użytkownika o podanie swojego nicka z wykopu. Każdy użytkownik ma prawo do jednego głosu.

Jeżeli ktoś jeszcze nie zagłosował w innych półfinałach, to zachęcam do zrobienia tego teraz - link do głosowania w półfinale A, oraz link do głosowania w półfinale B.

Kierowców chyba nie muszę przedstawiać, ale jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, to przygotuję jakieś podsumowanie pojedynczych największych osiągnięć każdego z nich. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Następne zestawy wjadą w poniedziałek, i będą głosowania piątej - ostatniej kolejki półfinału A - zgodnie z tym, co mieliśmy w fazie grupowej, kontynuujemy układ głosowań poniedziałek - środa - piątek. Proszę o nietrollowanie - głosujemy obiektywnie (nawet ja nie hejtuję Alonso za wszelką cenę), i żeby każdy oddał głos dokładnie jeden raz. Trollując i głosując wielokrotnie psujecie w ten sposób całą zabawę. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tak jak pisałem, dodałem jedno pole, póki co testowo - należy podać swój nick z wykopu. Może w ten sposób odechce się trollowi mieszać w zabawie. Przez twoje zabawy zepsuty został wynik nie tylko tej jednej ankiety w którą celowałeś, ale także i trzech pozostałych.

Standardowo, zachęcam do dyskusji i wymiany poglądów na temat wyników kolejnych głosowań. Ciekawie było w zestawie 9 - za plecami Stirlinga Mossa trzech kierowców zdobyło identyczną liczbę głosów na pierwszym miejscu, i decydowały wyniki z drugich miejsc - gdzie wygrał Jochen Rindt, przed Brucem McLarenem i Davidem Coulthardem. W kluczowym dla tabeli zestawie 11 wygrał Alain Prost, przed Nikim Laudą i Miką Hakkinenem. Z turniejem raczej żegna się już David Coulthard, oraz kierowca o którym głośno w ostatnich godzinach - Sergio Perez.

Poniżej tabelka po trzeciej kolejce. Póki co jeszcze niewiele mówi, ale pewien zarys tabeli jest już zaznaczony.
Od pewnego czasu dostępne są też pełne wyniki fazy grupowej, w excelku podlinkowanym TUTAJ.
#rankingf1 #f1
fordern - Mamy piątek, i kończymy czwartą kolejkę głosowań ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W piątki, z...

źródło: comment_1596189130fUqcCMJQKKZgufV4jsFSlP.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach