Aktywne Wpisy

hakeryk2 +179

DwaKolory +302
Jedną z absolutnie najgorszych rzeczy w tym kraju jest to, że dosłownie każdy aspekt życia opiera się na DOPŁATACH.
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania

Ogólnie to d--y nie urywa, na początek trzeba zmienić język na angielski zgodnie z instrukcją tutaj i wgrać loadera - wybrałem ten domyślny. Dodatkowo pasuje dograć quick menu - instrukcja https://github.com/epodegrid/epd106-ADB ja jeszcze doinstalowałem operę.
Jeżeli chodzi o Legimi to po bojach działa apka wersji 2.65.8 - od razu ściągnijcie sobie apk ze strony 2.65.8 apkpure
Jeżeli chodzi o PDF to do używania polecam tą chińską przeglądarkę co jest już w ebooku z racji tego, że strony płynnie się przerzucają, na innych apkach laguje. Jakby ktoś miał jakieś pytania to służę pomocą. W mojej ocenie dość fajny ebook, ale d--y nie urywa - Legimi w wersji 3.* jest w ogóle nie kompatybilne, domyślnie nie czyta formatu mobi. Na plus cena bo idzie wyrwać za te 400pln i nawet to świeci ładnie
Pozdro
#ebooki
źródło: comment_1596486420iyIjXn2D7A8RqRS0MFBByG.jpg
Pobierz@Cyfranek: deklarują że 8.1 ale to jest jakiś pod xiaomi dedykowany, nie działa google play :( możesz korzystać z tej aptoide co zastępuje sklep od google. 16GB pamięci i 1GB ramu, USB typu C i bateria 1800mAh
Komentarz usunięty przez autora
Dokładasz max. 100 zł i masz Pocketbooka Touch