Wpis z mikrobloga

Mamy piątek, trening właśnie się zaczyna, a my kończymy głosowania półfinałowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W środy, zgodnie z tradycją, głosujemy półfinał C.

Link do głosowań piątej kolejki w półfinale C.

Ze względu na masowy trolling, proszę każdego użytkownika o podanie swojego nicka z wykopu. Każdy użytkownik ma prawo do jednego głosu.

Jeżeli ktoś jeszcze nie zagłosował w innych półfinałach, to zachęcam do zrobienia tego teraz - link do głosowania w półfinale A, oraz link do głosowania w półfinale B.

Kierowców chyba nie muszę przedstawiać, ale jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, to przygotuję jakieś podsumowanie pojedynczych największych osiągnięć każdego z nich. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jako że głosowania w półfinałach właśnie dobiegają końca, w poniedziałek wjedzie pierwsze podsumowanie półfinałowe. Proszę o nietrollowanie - głosujemy obiektywnie (nawet ja nie hejtuję Alonso za wszelką cenę), i żeby każdy oddał głos dokładnie jeden raz. Trollując i głosując wielokrotnie psujecie w ten sposób całą zabawę. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tak jak pisałem, dodałem jedno pole, póki co testowo - należy podać swój nick z wykopu. Może w ten sposób odechce się trollowi mieszać w zabawie. Przez twoje zabawy zepsuty został wynik nie tylko tej jednej ankiety w którą celowałeś, ale także i trzech pozostałych.

Standardowo, zachęcam do dyskusji i wymiany poglądów na temat wyników kolejnych głosowań. W tej grupie jest znacznie więcej niewiadomych - awansu do wielkiego finału nie zapewnił sobie jeszcze nikt, nawet lider tabeli Alain Prost ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z turniejem żegnają się kierowcy od Jochena Rindta w dół, i w tej grupie także możemy skończyć z jednym zeropunktowcem. W żadnej innej grupie ostatnia kolejka nie ma takiego znaczenia jak w tej grupie, bo przy odrobinie szczęścia każdy z kierowców z pierwszej szóstki może jeszcze bezpośrednio awansować do wielkiego finału ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poniżej tabelka po czwartej kolejce.
Od pewnego czasu dostępne są też pełne wyniki fazy grupowej, w excelku podlinkowanym TUTAJ.
#rankingf1 #f1
fordern - Mamy piątek, trening właśnie się zaczyna, a my kończymy głosowania półfinał...

źródło: comment_1596794439QTPXQM3OQafbUECKa5Frj0.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach