Aktywne Wpisy

ZnajomyTwojejZony +282
źródło: temp_file3729350775699710276
Pobierz
patusia +46
Mirki, pomóżcie. Dziś przyjechała do mnie kumpela, wysiadła na Dworcu Centralnym i chciała złapać taxi. Niestety nacięła się na oszuta, który skasował ją na 360 zł na trasie Centrum - Mokotów. Nie chciał jej wypuścić z auta dopóki nie zapłaci. Macie jego dane na zdjęciu. Wygooglałam, że jest to niestety znany typ z tego co robi od wielu lat… Tak, wiemy już, że to nie była zwykła taksówka, a przewóz osób Patryk
źródło: 3cb9f8b0-01a9-4b24-b4c6-d03c295b7364
Pobierz

Co bardziej polecacie ? Galaxy watch czy amazfit stratos3. Ważny jest dla mnie wygląd w tym watchfaces i funkcje sportowe oraz możliwość zmiany muzyki na Spotify podczas treningu. Mikrofon czy głośnik jest dla mnie zbędny bo i tak z tego nie będę korzystać. Wystarczą powiadomienia. O ile Galaxy watch widziałem na żywo to stratosa3 nie. Nie wiem jak wygląda na żywo ten transreflektywny wyświetlacz. A może polecacie coś niego w podobnej kasie ?
@Ryuuk wiesz co nie biegam ani nie jeżdżę na rowerze to nie wiem jak wygląda działanie podczas treningu.
Musiałbyś podpytać tych aktywnych fizycznie. Mirku @kndmichal, pomożesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
GPS używałem przez chwilę do testowania nawigacji na smartwatchu, problemów nie miałem.
źródło: comment_1597739332muTivMVx5yR5UuQjV4UaeB.jpg
Pobierz@Ryuuk mam stratos 2. Nie mogę złego słowa napisać. Kolejny smartwatch będzie z funkcją płatności zbliżeniowych bo tego mi najbardziej brakuje. Aktualnie trening do endomondo to pobranie pliku (przez aplikacje w telefonie amazfit po BT), a następnie import na stronie endomondo (w aplikacji endomondo chyba nie ma takiej możliwości). Także całość zajmuje pewnie z 30 sekund i trzeba robić to ręcznie.
@emitar: Nie odpadły Ci jeszcze te śmieszne plastikowe nakładki ma metalowe "dzyngle" które trzymają pasek? Lepiej je zdejmij i podklej dobrym klejem (są tylko wsiśnięte) inaczej będziesz musiał ładować zegarek w ładowarce przyciskając go książką albo gumka recepturką :D
źródło: comment_1597748282Cw8EGcXYQCeSYSJBYySqxO.jpg
Pobierzźródło: comment_1597748752phniFeSQDV26B4Pyn1HrCp.jpg
Pobierz