Aktywne Wpisy

Salido +322
Minął 35. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęło 5 osób.
140 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
151 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęło 5 osób.
140 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
151 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-26
Pobierz
emilch123 +11
Za równe 5 dni będę się oświadczał mojej dziewczynie, czuję taki stres jak o tym myślę, że tam klękam i nie wiem czy będę wstanie coś powiedzieć xD musiałem chociaż tutaj coś powiedzieć bo duszę to w sobie. Poza tym znacie jakąś dobrą restauracje w Krakowie gdzie mógłbym zabrać swoją wybrankę na kolację? #zwiazki #rozowepaski #krakow

źródło: comment_15979381246RrjvSQvHK6UjzfNr5GQkN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
A to tylko stylówa. Powielanie poglądów bez nawiązywania do skompromitowanych zbrodniarzy jest znacznie bardziej popularne.
źródło: comment_1597942386Kmms64GsHzpTGYvQDtryYa.jpg
Pobierz@L3gion: Kocham za to porównanie. xDD
Teraz już wiem dlaczego dyskusja z konserwami wygląda jakby rozmawiało się za każdym razem z tą samą osobą.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
- Na prawicowych newsach plusowane na zielono są najczęściej wiadomości nacechowane prawicowo przez prawicowo-nastawionych komentatorów
- Minusowane na czerwono są najczęściej wiadomości nacechowane lewicowo przez lewicowo-nastawionych komentatorów
- Mój komentarze zaczęły się od lewicowych argumentów i mój profil wskazuje że mam lewicowe poglądy.
Nie mam dowodów na to kto klika plusy a kto klika minusy, mało tego nie mam nawet
źródło: comment_1597956110D43wJuzgCr8umlsrYYpw5b.jpg
Pobierz