i co prawda nie mieli odwagi nic powiedzieć nam w twarz, ale jestem pewien, że za plecami januszowe podśmiechujki i hehe żarciki były grane z wielką ochotą.
Może ci ludzie po prostu umieją zaakceptować swoje ciała, wygląd i cieszyć się życiem, zamiast żyłować się liczeniem zawartości tłuszczu w kolejnych posiłkach, opracowywaniem kojelnych planów treningowych i pamiętaniu o regularnym nakładaniu mazidła na ryj.
A to tylko poto, aby spełnić jakieś z góry założone standardy urody narzucone nam przez kulturę, która z odpowiedniego wyglądu ciała czyni obiekt kultu i każe nam rozumować w
@AnonimoweMirkoWyznania: > i jeszcze co do zachowania - zaściankowość ma się dobrze. Mam czarnoskórą dziewczynę (kiedyś nawet dodawałem mirko-wyznanie na jej temat), na której widok wielu robiło wielkie oczy (przypominam – środek Europy, 2020 rok) i co prawda nie mieli odwagi nic powiedzieć nam w twarz, ale jestem pewien, że za plecami januszowe podśmiechujki i hehe żarciki były grane z wielką ochotą.
Trochę zaleciało hipokryzją. Sam jesteś oburzony o komentowanie
Sam mocno dbam o sylwetkę i wygląd, ale mam też czas spełniać się na innych płaszczyznach życia. Najczęściej jeżdżę na wakacje za granicę (południe Europy, Karaiby, Azja) i obiektywnie stwierdzam, że ludzie na tamtejszych plażach wyglądają o niebo lepiej niż to, co zobaczyłem w Sopocie (biorę ofkorz poprawkę na różnice w zamożności takich Niemców czy Amerykanów w porównaniu z Polakami).
@AnonimoweMirkoWyznania: miałem ostatnio jednakowe spostrzeżenia, ale na temat Polek. Prawie każda w wieku powyżej 20 lat zdążyła już wyhodować sadło. Byłem na plażach w kilkunastu krajach, no i Polki pod względem sylwetki plasują się raczej na dole tabeli. Jeszcze te ulane Karyńska są przekonane, że im się Chad należy. Sam o siebie dbam, mam nieco muskulatury i te zaniedbane dziewczyny potrafią naprawdę lubieżne spojrzenia wysyłać z wielką pewnością siebie
@AnonimoweMirkoWyznania: rynek knurów jest tragiczny nie przez ich wygląd, ale przez zachowanie. Większość facetów ma w------e w kosmos ego, żaden sie nie chce wiązać, same onsy, udawanie, nieodpisywanie.
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
@AnonimoweMirkoWyznania:
źródło: comment_15980004836wUx5kHOw5OaYvl5ADZe1C.jpg
PobierzMoże ci ludzie po prostu umieją zaakceptować swoje ciała, wygląd i cieszyć się życiem, zamiast żyłować się liczeniem zawartości tłuszczu w kolejnych posiłkach, opracowywaniem kojelnych planów treningowych i pamiętaniu o regularnym nakładaniu mazidła na ryj.
A to tylko poto, aby spełnić jakieś z góry założone standardy urody narzucone nam przez kulturę, która z odpowiedniego wyglądu ciała czyni obiekt kultu i każe nam rozumować w
Trochę zaleciało hipokryzją. Sam jesteś oburzony o komentowanie
@AnonimoweMirkoWyznania: Taki turysta, a w tym roku do tego drogiego Sopotu
źródło: comment_1598001995WNyPyKOB1Sc4FxpLsj4sPs.jpg
Pobierz@AnonimoweMirkoWyznania: Jakby walili z gwinta to by było lepiej? XD
I już widać, że bait ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora