Aktywne Wpisy

normalnychopok +816

Was też w dzisiejszych czasach niemiłosiernie wkur.wia , że do wszystkiego musi być aplikacja na telefon? Chcesz mieć promocje w spożywczaku? Pobierz aplikację i aktywuj kupon, chcesz odebrać paczkę z automatu? Niby możesz ręcznie ale zanim to wyklikasz na tym brudnym i ledwo reagującym na dotyk ekranie to już szybciej pobierzesz apke i otworzysz z jej poziomu. Chcesz na szybko przejrzeć Facebooka na tel? Wersja przeglądarkowe na tel działa jak gowno, więc

Oczywiście dla dziecka
#lego
źródło: comment_15987757205Ypmbe4ELJXJ6LEU6nAqH3.jpg
Pobierzźródło: comment_1598776545oWEUxUHEMAd5icAkfT4tf9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1598781423bCZL9WwDaGeSHKay9QN8bp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Poza tym teraz mam oklejone literkami i cyframi, więc 10h wspólnej zabawy i dzieciak z powodzeniem zna co trzeba.
źródło: comment_1598948082vk4tmRRcA5uTRtZA03udYG.jpg
Pobierzprzez allegro zamawiasz. Dobre jest to, że to są moduły, które możesz dowolnie konfigurować. Obudowy są tego samego wymiaru, więc szufladki za wyjątkiem tych największych wkładasz jak chcesz. Moduły zaczepiają się o siebie, więc możesz obudować nimi inne meble - tak jak widzisz u mnie, wisząca pólka nie przeszkadza, tak samo listwa przy podłodze itd. Nie trzeba skręcać niczego itd. Poza tym przypadkiem najdłuższe elementy
Kupiłem moduły na dwie raty. Jedna na wyczucie, a potem dokupiłem tych najmniejszych i średnich dwie kolumny wg fotki. Jak widziałeś cena nie jest jakaś powalająca na kolana, więc nawet jak przestrzelisz... to dokup klocków : D
Sortowałem na różne sposoby, najskuteczniejszy to jednak rodzaje, a potem podzbiory z kolorami dopiero. Czyli np. kostki 6x2 kolorowe w