Aktywne Wpisy
blinkarA +24
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +34
jakie macie swoje małe marzenie

#legodamwa <-- pod tym tagiem umieszczam wszystkie moje zestawy: https://brickset.com/sets/ownedby-ziomal
Pokazywałem już 5 zestawów z serii Winter Village: 10267, 10263, 10259, 10254 oraz 10249, dzisiaj pora na kolejny: Pracownia Świętego Mikołaja
Lego Creator Expert 10245
Liczba elementów 883
Zestaw z roku 2014
Cena katalogowa 299,99 zł
Widzimy się za miesiąc (pewnie 14 albo 21 września) - będą nowe zestawy!
#lego #z-------------j #zima
źródło: comment_1598855024z5eQDgJriphHhJyFqsPxYs.jpg
Pobierz@pierogu: wycofany z produkcji został w grudniu 2016. W chwili obecnej dorwać można go tylko w dużo wyższych cenach na allegro, bricklink.com i w kilku innych miejscach :/
@final_riot: w chwili obecnej trzymam zdecydowaną większość zamkniętą. Ale pewnie w końcu nie wytrzymam i zacznę je otwierać :)
@Kami-chan: wszystko zależy od gustu danej osoby. Wiele osób narzeka, że w tych Creator/Creator Expert zwierzęta zamiast być odlewem, są budowane z klocków. Tutaj wyglądają śmiesznie, ale nie zawsze to wychodzi i zwierzak może wyglądać brzydko