Aktywne Wpisy

bugzer +35
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Synteusz12 +51

Obecnie można kupić BTC tylko na dwa sposoby
1. Elektronicznie z pełnym KYC
2. F2F za gotówkę anonimowo, duże kwoty nie wchodzą w grę
Za następne kilka lat, Janusz będzie miał łatwy dostęp do krypto. W appce swojego banku, czy innego operatora. Być może będzie nawet mógł płacić tym BTC.
Ale nie będzie mógł go przelać na portfel zewnętrzny, no chyba że autoryzowany przez bank ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Papierowe BTC nadchodzi.
#kryptowaluty
@venom_inside: może będzie mógł trzymać na portfelu swoim ale portfel będzie z KYC a btc niewiadomego pochodzenia będzie można sprzedać tylko na zdecentralizowanych giełdach
BTC można kupić bez KYC on-line, ale w małych ilościach.
BTC można kupić bez KYC w dużych ilościach w bitomacie i F2F.
Nie wiem skąd masz takie info. FlyingAtom np. oświadczył ostatnio, że niczego nie nagrywają.
Korzystałem z shitcoins.club w maseczce i okularach - nigdy nie było problemu.
Zgodnie z oświadczeniem przechowują nagrania kilka godzin, nie muszą tego robić (o ile nie trzeba KYC), i nigdy nikt nie poprosił ich
Poza tym za chwilę bitomaty znikną w Niemczech już ich w------i szkoda gadki z takimi jak ty
Rozumiem, że jako właściciel 2 miesięcznego konta możesz nie wiedzieć jak sprawdzić usera, ale nie wyglądasz na nowicjusza, a raczej na kogoś z multikontem po banie, więc dziwi mnie to, że nawet nie sprawdziłeś profilu.
Otóż czytam tag 1-2 razy dziennie, wszystkie wpisy z #kryptowaluty #bitcoin #ethereum etc.
Przejrzyj sobie moją historię na mirko. Ostatnio udzielam się mniej, bo coraz więcej trolli i mniej merytoryki.
Można to robić kilkukrotnie, i kwoty robią się większe.
Całkowicie odbiegasz od tematu, i szukasz luki, żeby gdzieś coś ugrać w dyskusji.
Obrót nie ma nic do tego, jakie środki się posiada.
Przy kapitale $20k robiłem ponad $1M obrotu miesięcznego na arbitrażu na bocie, więc nie jest to żaden wyznacznik.
Jeżeli wyznacznikiem tego kto ma rację dla Ciebie jest ilość
Wywieszenie białej flagi w dyskusji, w której nie masz racji, najlepsze co można zrobić.