Wpis z mikrobloga

Który operator sieci oferuje najlepszy internet mobilny w usłudze numeru na karte? Obecnie mam plusa, konto z ważnością na rok po doładowaniu, 10zł za 20gb na miesiąc + kilka gb za każde doładowanie niby fajnie ale... Apka plusa nie informuje kiedy kończy sie pakiet jakimś powiadomieniem a jak kończy lub strace zasięg lte to mam jakieś chore stawki typu 1mb=1zł. Ich apka potrafi pokazywać zerowy stan konta i po doładowaniu dopiero zwracają kase na konto która znikła. Za każdym razem jak coś się popsuje to trzeba do nich dzwonić, mam ten numer od dzieciaka już z 15 lat i jakiś jest trefny, same cyrki od roku.

#lte #smartfon #android #plus #internet
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Który operator sieci oferuje najlepszy internet mobilny w usłudze numeru na karte?

@alonso117: W Play masz aktualnie promocję, w ramach której każdy zarejestrowany starter może dostać pakiet 100 GB za 5zł (koszt startera). Ważne tylko, aby utrzymać przez ten czas ważność konta (czyli wybrać taryfę z rokiem ważności konta lub bezterminową ważnością). Jeśli masz zasięg własny sieci Play (zadziała to też w roamingu krajowym, ale z ograniczeniem prędkości), to moim
  • Odpowiedz