dinkum
Zapraszamy z @Czarnoksieznik na dwa POTĘŻNE collaby gitarowe, w których zagrało 30 gitarzystów. Jest też niespodzianka - jeden mirek zagrał na dudach (。◕‿‿◕。) i nareszcie mamy w składzie mirka na gitarze basowej. Żeby nie przynudzać, zapraszam do oglądania, słuchania i oczywiście do komentowania i wyrażania zachwytów. Jeżeli będziecie pisali coś miłego, to wołajcie też koniecznie współautora collabu @Czarnoksieznik.

Nowy tag do obserwowania ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:+゚ #mirkojams.

Jeżeli chcecie być wołani do oglądania kolejnych gitarowych nagrań, to dajcie plusa przy tym komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:+゚ link

Jeżeli chcecie zagrać na gitarze w jednej z naszych przyszłych zabaw gitarowych na mirkoblogu, to dajcie plusa przy komentarzu niżej.

#dudy #gitarabasowa #gitaraelektryczna #tworczoscwlasna #mirkoblog #mirkoguitarwars #mirkoshredwars

322
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
dinkum
Część druga :)
84
dinkum
Tu dają plusa wszyscy, którzy chcieliby zagrać na gitarze na mirko i chcą być wołani do wpisów organizacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:+゚
57
kaligari
kaligari
Ale jestem pozytywnie zaskoczony poziomem :D
Pozwoliłem sobie odnieść się do poszczególnych gitarmenów którzy zrobili mi muzycznie "coś" jak sluchałem :)

@Czarnoksieznik : No i to jest prawdziwy shred
@kalkuba : Zajebiste frazowanie i dokładność, miazga!
@qwertacz , @Drzejzi
7
N.....t
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
dinkum
Zapraszam zainteresowanych:

5
sleyser1224
@dinkum: A o, takie cuś, ale muszę ją wysłać na serwis bo trzeba ustawić tangenty a nie chce mi się tego robić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zastanawiam się jeszcze nad montażem piezo, żeby w przyszłości kupić jakiś piecyk i efekty do niej.

A mojego nieudolnego rzępolenia można posłuchać na YT, nazwa kanału taka sama jak nick tutaj (bez cyfr)
5
Drzejzi
@dinkum: Wyszło świetnie, dzięki za organizację :)
4
r.....n
r.....n
@dinkum: no poziom coraz wyższy, i czołówka jaka profesjonalna. a @meshack w końcu nie gra na tym różowym paskudztwie
4
kot_frotka
kot_frotka
@dinkum: mega wyszło, ciesze się, że mogłem wziąć udział :) Dzięki!
@Czarnoksieznik
4
m.....k
m.....k
@meshack w końcu nie gra na tym różowym paskudztwie

@rozgotowanymakaron: Kolego, uważaj sobie.
4
drajvver
drajvver
@dinkum: No elegancja francja, swietnie to wyszlo! Gratulacje i dzieki dla wszystkich, którzy wzieli udział! ;)
4
O.....o
O.....o
@dinkum:
Fajnie sobie tak pooglądać Mireczków. Świetna inicjatywa. No i niezłe napracowanko z montażem.
4
k.....l
k.....l
@dinkum: czy to jest cort?
3
k.....l
k.....l
@kam1ll: tego goscia po lewej
3
dinkum
3
k.....a
k.....a
@kaligari: szacuneczek!
@wezowy: ten motyw chyba z wiedźmina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
m.....c
m.....c
@dinkum: @Czarnoksieznik; kozacka czołówka!
3
Anhed
@dinkum: profeska, widać napracowanko :D dzięki!
3