Aktywne Wpisy

N-Avoie +205
Jak zwykle wchodzę z rana przy kawie w gorące, żeby się porządnie wkvrwić z rana, pierwszy post to ten wyżej, 3 posty niżej ten drugi. No jaki kontrast, mimo, iż plusów ma całe szczęście więcej ten pierwszy (co jest ostatnim sygnałem, że są tu jeszcze LUDZIE i że warto się z rana wkvrwić, bo jest Ci ludzie są w stanie coś sensownego czasem napisać).
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale
źródło: 1000007509
Pobierz

Zakimar +2
No to dawajcie. Rozwiejmy wątpliwości!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000011731
Pobierz

źródło: comment_1603653957htvZQzow0VcnP5G0xf5p8c.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@pieczyzmc:
ile ta zabawa realnie kosztuje w sezonie? Remonty silnika, uszkodzenia, opony, oleje, filtry itp?
Komentarz usunięty przez autora
@Szadafaka: Drogi nie drogi, niestety nie ma stosunkowo tańszej alternatywy do bawienia sie w enduro/hard enduro bo potoki bez rozrusznika to jest męczarnia, i nigdy więcej. Plus te nowe tpi fajnie chodza nie są tak bardzo narwane i przyjemnie tą moc oddają. Ale ceny niektórych części jest stosunkowo wysoka.
Remont w 2t to jakieś 3k w 4 to ~5k i
@pieczyzmc: Myslalem, że remont 2t to blizej tysiaca zlotowek, a nie 5 :D
po glowie mi chodzi wr250r lub drz400, wlasnie dluzsze interwaly serwisowe i homologacje drogowa
No mnie za remont exc 250 wyszedł jakoś 3k bez robocizny, robiłem cały silnik łącznie z każdym łożyskiem.
tłok to koszt ~500zł uszczelki 300 więc juz masz 8 stówek, łożyska do silnika jakieś 5 stówek, korba kolejne 5. I tak stówka po stówce sie zbiera.
Teraz znajomy robił od zera cały silnik w wr250 to wyszło coś bliżej 10k niż 5k także ten ( ͡
Komentarz usunięty przez autora
@aniewiemjaki
50KM to chyba śmierć dla kogoś zupełnie zielonego w offie? :D
Patrzyłem jeszcze na dt125 ale to już wiekowy sprzęt a ceny ludzie przeżywają okrutnie :D
Dt jest spoko rozwiązaniem ale według mnie na sezon max dwa potem Ci już zacznie brakować ale jest to też ciekawa opcja. Tylko jak sam mówisz ceny są dosyć wysokie ale awaryjność jest stosunkowo mniejsza i części tańsze niż w droższych