Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@misiek735: Do rozjechania tego nowego Ajfą wystarczy S20 FE 5G czyli bieda flagowiec kosztujący połowe tego (właściwie to pewnie każdy telefon na min. Snapie 865 + UFS 3.1 póki nie działa na jakimś upośledzonym sofcie), ja osobiście nie przyjmuje wogóle do wiadomości że istnieje coś takiego jak Fold 2, to nie jest sprzęt dla normalnych ludzi. To jest gadżet w stylu "patrzcie i podziwiajcie, my potrafimy".
  • Odpowiedz
  • 1
@dwa_koty_kastrowane: mniejsze zużycie baterii? A myślisz że 2 ekrany w foldzie, gdzie jeden ma 7.6 cala 120 Hz a drugi ma 6.2 cala 60 Hz to nic nie pobierają prądu? Po prostu Samsung jest o wiele lepiej dopracowany niz odgrzany kotlet iphone.
  • Odpowiedz
  • 1
@k3lt: zgodzę się, bo fold 2 to taki trochę pstryczek w nos w stronę innych firm, ukazując ich możliwości i potęgę. I dobrze, bo ktoś musi być tym pierwszym. Kiedyś to Apple było pierwsze, ale już od dawna nie jest. Skończyły się czasy ewolucji Apple, jest tylko coraz gorzej.
  • Odpowiedz
  • 2
@ParanoidBumblebee: ja korzystałem i twierdzę że sprzętowo iphone są za androidami, softwarowo oby dwa systemy są na równi, ze wskazaniem na androida ze względu na możliwości ale to już osobiste preferencje.
  • Odpowiedz