Aktywne Wpisy

MonazoPL +93
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +430

źródło: comment_1604212787KSgsu13VXZOJs9ytjHtwc1.jpg
Pobierzźródło: comment_1604220690EvtOvL0pWC8EdoGmWpcJ3u.jpg
PobierzNajlepiej było jak mi się wydech urwał - w sumie moc się nie zmieniła zbytnio silnik 1.9 tdi ale jak dym poleciał to przez dziure od strony pasażera wchodził do środka.
historia xD
https://www.wykop.pl/wpis/41106217/w-zwiazku-ze-zlomowaniem-samochodu-i-braku-obaw-ze/
Wymiana kół to była grubsza akcja niezależnie ile podłożyłem pod próg desek i
źródło: comment_1604229227PsvxIc209DkPGdS4h3ilau.jpg
Pobierz@Niebadzlosiem: mordo! Been there done that. Tez miałem gofera trojeczke :) wszysko co piszesz to najczystsza prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No gdyby blacha w golfie była lepsza to nadal było by ich sporo xD