@AnonimoweMirkoWyznania głupoty, jakich dawno na (uwaga!) Mirko nie czytałem. Ci młodzi mężczyźni nie chcą czułości? Mało jest tutaj młodych chłopaków (i dziewczyn), którzy cierpią na depresję i inne schorzenia psychiczne? To zazwyczaj Oni byli ofiarami w szkole, ich słabo, albo wcale, nie wychowywał ojciec. I są ślepi. Szukają na oślep, bo chcą z tego wyjść, a nie przełożyć konopny krawat przez głowę! Autorze, myślę, że piszemy o całkiem innych ludziach. Te mnóstwo młodych,
TrzeźwyMarzyciel: niektórzy mężczyźni utożsamiają się z bardziej kobiecymi kanonami piękna (mimo, że są mężczyznami, czują się mężczyznami i są hetero. po prostu mają taki styl) i chodzą w spódniczkach (uwaga, nie zesrajcie się, postać na załączonym zdjęciu to mężczyzna [#femboy]). może kiedyś to przestanie szokować, tak samo jak to, że mężczyźni też mają uczucia i mogą się np. wzruszać ja nie mam z tym problemu , mieszkałem torchę w UK i
failed: Wydaje mi się że nie zrozumiałeś jednej rzeczy: femboje, transwestyci, nawet jak heteroseksualni, często egzystują w określonym środowisku, subkulturze mają swoją niszę, a presja ideologiczna i parcie do "społeczeństwa otwartego" pewnie niedługo sprawią, że niemal wszędzie będą czuli się swobodnie. Prawdziwe przegrywy...cóż z nimi bym się nie zamienił ale faktem jestem że ze względu na specyficzne zainteresowania (głównie w "cyberświecie") też mogą mieć namiastkę jakiegoś swojego miejsca i przynależności. Dynamiczni
WalecznaProgramistka: Co do kobiet chrzanisz facet raz da sb po ryju i sprawa załatwiona a kobiety jak mają jakieś porachunki będą się wyniszczać nawzajem psychicznie i szkalować co moim zdaniem może być bardziej szkodliwe bo rany ciała leczą się szybciej niż psychiczne. Co do ubioru ok zgoda ale co zrobisz nic nie zrobisz.
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
Ci młodzi mężczyźni nie chcą czułości? Mało jest tutaj młodych chłopaków (i dziewczyn), którzy cierpią na depresję i inne schorzenia psychiczne? To zazwyczaj Oni byli ofiarami w szkole, ich słabo, albo wcale, nie wychowywał ojciec. I są ślepi. Szukają na oślep, bo chcą z tego wyjść, a nie przełożyć konopny krawat przez głowę!
Autorze, myślę, że piszemy o całkiem innych ludziach. Te mnóstwo młodych,
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1605813903394GCPNoFhEFSBWoNe9mzA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
ja nie mam z tym problemu , mieszkałem torchę w UK i
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: sokytsinolop