Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania głupoty, jakich dawno na (uwaga!) Mirko nie czytałem.
Ci młodzi mężczyźni nie chcą czułości? Mało jest tutaj młodych chłopaków (i dziewczyn), którzy cierpią na depresję i inne schorzenia psychiczne? To zazwyczaj Oni byli ofiarami w szkole, ich słabo, albo wcale, nie wychowywał ojciec. I są ślepi. Szukają na oślep, bo chcą z tego wyjść, a nie przełożyć konopny krawat przez głowę!
Autorze, myślę, że piszemy o całkiem innych ludziach. Te mnóstwo młodych,
  • Odpowiedz
TrzeźwyMarzyciel: niektórzy mężczyźni utożsamiają się z bardziej kobiecymi kanonami piękna (mimo, że są mężczyznami, czują się mężczyznami i są hetero. po prostu mają taki styl) i chodzą w spódniczkach (uwaga, nie zesrajcie się, postać na załączonym zdjęciu to mężczyzna [#femboy]). może kiedyś to przestanie szokować, tak samo jak to, że mężczyźni też mają uczucia i mogą się np. wzruszać
ja nie mam z tym problemu , mieszkałem torchę w UK i
  • Odpowiedz
failed: Wydaje mi się że nie zrozumiałeś jednej rzeczy: femboje, transwestyci, nawet jak heteroseksualni, często egzystują w określonym środowisku, subkulturze mają swoją niszę, a presja ideologiczna i parcie do "społeczeństwa otwartego" pewnie niedługo sprawią, że niemal wszędzie będą czuli się swobodnie. Prawdziwe przegrywy...cóż z nimi bym się nie zamienił ale faktem jestem że ze względu na specyficzne zainteresowania (głównie w "cyberświecie") też mogą mieć namiastkę jakiegoś swojego miejsca i przynależności. Dynamiczni
  • Odpowiedz
WalecznaProgramistka: Co do kobiet chrzanisz facet raz da sb po ryju i sprawa załatwiona a kobiety jak mają jakieś porachunki będą się wyniszczać nawzajem psychicznie i szkalować co moim zdaniem może być bardziej szkodliwe bo rany ciała leczą się szybciej niż psychiczne. Co do ubioru ok zgoda ale co zrobisz nic nie zrobisz.

Zaakceptował: sokytsinolop
  • Odpowiedz