Aktywne Wpisy
notozalezy +14
I jak ma być dobrze w relacjach damsko-męskich, jeśli ludzie robią sobie takie rzeczy XD
Taki background: za 2msc idę na wesele mojej dobrej koleżanki. Nie mam osoby towarzyszącej - bliska mi osoba odmówiła mi, ale doradziła, bym poszukała na #tinder xD
No i dobra. Sceptycznie, ale jednak, wbiłam z widłami na tindera, dałam odpowiedni opis że wesele, że blablabla. No i zmatchowało mnie z takim jednym, lekko pow.30lvl, opis:
Taki background: za 2msc idę na wesele mojej dobrej koleżanki. Nie mam osoby towarzyszącej - bliska mi osoba odmówiła mi, ale doradziła, bym poszukała na #tinder xD
No i dobra. Sceptycznie, ale jednak, wbiłam z widłami na tindera, dałam odpowiedni opis że wesele, że blablabla. No i zmatchowało mnie z takim jednym, lekko pow.30lvl, opis:
źródło: 1000025516
Pobierz
ossprime +167
źródło: 1000004618
Pobierz

Kasa zostanie przelana albo na konto lub dla chętnego doładowanie telefonu prepaid lub na jakiś cel dobroczynny.
Zasady rozdajo
1. Standardowo brak zielonek
2. Wiadomo nagroda zostanie rozlosowana wśród plusujących wpis.
3. Losowanie w środę po 15 gdyż o 14 kończę pracę a w spokoju chce dojechać do domu.
Ps. Jako że to pierwsze rozdajo liczę na pomoc w ogarnięciu losowania chyba do tego było mikrorandom czy coś takiego
źródło: comment_1606820844AXGScoIt3d7pzq19wvkG54.jpg
Pobierz@bsl: jak się pulsuje wpis??
@bsl: stary, ja mam taki automat losujący, że czuję, że to będzie mój dzień ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@smodzi
GRATULACJE
źródło: comment_1606922145f4p4cefwO4nZSBIuwBUAnC.jpg
Pobierz