Wpis z mikrobloga

• 184
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@scotieb: Dwójmyślenie postępowych mediów: dosyć toksycznej męskości! Nie musisz być prawdziwym mężczyzną, wystarczy być miłym, dobrym człowiekiem. Te same media: jesteś zbyt nudny, nie spełniasz wymagań, nic dziwnego, że uciekła do łobuza, przy nim poczuje się kobietą.
  • Odpowiedz
@scotieb: niby racjonalny wybór między Porshe a fiatem ze złomu. Porshe racjonalne szybkie i nigdy cię na zawiedzie jak porządny facet, a ten fiat bez zderzaka że złomu zawsze może się zatrzymać podczas drogi i już nie ruszy.
Niby racjonalny wybór ale kobiety wolą fiata że złomu, mimo że więcej jest super użytecznych Porshe :)

Oczywiście nie mam nic do fiatów :)
  • Odpowiedz
@scotieb: tu nie chodzi o przewidywalnosc, ale o osaczanie, brak przestrzeni, facet swoją dobroć wciska w kazdy jej otwór. Saodzielna też być nie może, on wszystko zrobi za nią. Koleś zamyka ją w złotej klatce, jak psa w kojcu i dziwi się, że ona chce uciec, chce przygody, chce żyć. Podobny mechanizm jest u zwierząt w zoo, które nie mają atrakcji na wybiegu, plus do tego nuda w łóżku (
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Kofifix: Chyba bardziej by pasowało porównanie do dobrze działającego fiata i wadliwego porsche - z tym drugim lepszy szpan, co z tego, że może się w każdej chwili r------c, dla fanów adrenaliny to nawet zaleta xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@scotieb: ja kiedyś byłem z dziewczyną, która nie akceptowała tego, że jestem fanem science fiction, mam 26 lat i nigdy nie obejrzałem Star Treka. Niestety musieliśmy zerwać a w spokoju obejrzałem Deep Space 9
  • Odpowiedz