Aktywne Wpisy

majkel34 +19
źródło: 1000022536
Pobierz
Wplacilem sobie na konto 1000zl. Cel mam taki, zeby codziennie powiekszac go o 2% (wydaje sie mozliwe do zrealizowania). Po 100 dniach powinienem miec ok. 7200 zł. Każdego dnia bede zapiywł tutaj wynik i czy mmi sie udalo zrealizowac to 2%. Po 100 dniach i osiagnieciu celu postaram sie kontynuować moj challange az do 100 000zl.
Dzień 1.
Dzień 1.

#legodamwa <-- pod tym tagiem umieszczam wszystkie moje zestawy: https://brickset.com/sets/ownedby-ziomal
Lego Western 6761
Liczba elementów 250
Zestaw z roku 1996
Cena katalogowa $40.00
#lego #nostalgia #gimbynieznajo #chwalesie #western
źródło: comment_1608130675CU1gLPo4movNmoXU3KXURp.jpg
PobierzCzy ty jesteś OPie normalny ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@slawek89: to są tylko te, które już pokazałem. Ciągle kilkudziesięciu brakuje xDD
Dodatkowo kilka z nich to duplikaty (najczęściej jakieś polibagi do miasta - typu latarnie, jedzenie itd)
@janusz_mustermann: przecież jeśli już się zdecydowałem na pokazanie MOCa, to czegoś słabego nie wypada pokazywać? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@janusz_mustermann: to było poniżej pasa xD
@damw: ale mam nadzieję że jesteś otwarty na krytykę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajne sety, mają klimacik, szczególnie teraz przed świętami, przypominam sobie jak czekałem na gwiazdke w 2005 bo wiedziałem, że będzie to spory zestaw lego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bardzospokojnyczlowiek: jestem. Nawet wprost o tym napisałem tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/54252793/dzien-221-2xx-legodamwa-lt-pod-tym-tagiem-umieszcz/
Więc jak coś to wal śmiało. Jeden pomysł już będę realizował (przesunięcie banku bo obecnie jest schowany gdzieś na obrzeżach miasteczka)
@Godir17: nope xD
@bardzospokojnyczlowiek: o ile to będzie konstruktywna krytyka - to jak najbardziej komentarze będą mile widziane. Pisałem już, że to mój pierwszy MOC, więc na 100% dużo rzeczy da się zrobić lepiej/inaczej. A inni ludzie mogą zauważyć rzeczy, które mi przeleciały koło oka i ich nie zauważyłem ;)
@janusz_mustermann: będą zdjęcia całości. Cierpliwości :)