Aktywne Wpisy

HoroLive +26
Podejrzewam że chłop już gryzie ziemię od 4 dni.
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie

XkemotX +158
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz

Chcesz youtube, ale:
-bez reklam
-bez zaśmiecania pamięci wewnetrznej tabletu
-z dostępem do wszystkich funkcji
- z możliwością słuchania/oglądania w tle
-ZA DARMO
Oto jak to zrobić:
1.usuwasz oficjalną aplikację, bo to śmieć
2.pobierasz darmowego i dzialajacego adblocka https://apps.apple.com/pl/app/adblock-pro-for-safari/id1018301773?l=pl
3. Aktywujesz go zgodnie z instrukcją
4. Wchodzisz na strone youtube.pl -> klikasz w ikonkę udostępniania(jest obok plusa w prawym gornym rogu) -> klikasz „ do ekranu początk.” -> ikona yt pojawia sie na ekranie początkowym
5. To wszystko. Jesli chcesz sluchac w tle to minimalizujesz safari przesuwasz palcem z prawego gornego rogu ekranu i klikasz play. Picture in picture? Dajesz film na pelny ekran i klikasz odpowiednią ikonkę
PS dużo aplikacji na iPada, ktore pełnią znakomitą rolę na iPhone można w ten sposob zastąpić, a daje to miedzy innymi:
-zaoszczedzenie miejsca na dysku
-lepsza wydajnosc
-dostep do wszystkich funkcji strony
-inny przyklad? Allegro.pl, wykop
#protip #ios #ipados #iphone #ipad #youtube
źródło: comment_1608354114dc3bflwXqK0HJf7qqtSayF.jpg
Pobierzźródło: comment_1608355673p5eQYLJ60q3RmBhpJfTyGJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1608374122kPZYdWQyJnGRLVSTcWQYMe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora