Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wreszcie moja czerwona bestia jest w pełni złożona.
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
źródło: 1000010358
Pobierz

Bo u prawakow jest kult jednostki zamiast kultu wiedzy.
Komentarz usunięty przez autora
typowy dla bolszewickiego prawactwa najwyższy poziom indoktrynacji, kiedy ideologiczna propaganda jest dla nich bardziej wiarygodna niż empiryczne badania
@Kazach_z_Almaty: Pewnie chłopski rozum. A poza tym to ten... włącz myślenie i kto ma wiedzieć ten wie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@YacaFisalu: A wcześniej piszesz tak.
Plus oczywiście głos mędrców plemiennych typu Michalkiewicze, Ziemkiewicze i innych, na szczęści mi nie znanych, którzy oburzeni logiką i nudnością tego świata, forsują teorie spiskowe.
Napraw se wykrywacz ironii czy tam sarkazmu bo chyba Ci nie działa.
Ten człowiek nie za bardzo rozumie czym są w ogóle badania xD.
Koło nie powstało spontanicznie - powstało na skutek badań, TAK właśnie, tych s---------h lewackich badań dotyczących fizyki pojazdów. To, że te badania nie miały charakteru współczesnych badań i nie istniała wcześniej metoda naukowa (albo nie istniała w takiej formie jak dziś), nie znaczy, że było to dzieło jakiegoś magicznego przypadku.
To czy grzyb jest trujący też zostało
Komentarz usunięty przez moderatora
@YacaFisalu:
Mam dla ciebie niespodziankę:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Metoda_naukowa
Fantastyczna lektura, która być może odmieni twoje życie na zawsze.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu