KRISSVector KRISSVector 02.01.2021, 11:28:49 3 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
KRISSVector KRISSVector 02.01.2021, 11:33:11 0 + @Thachii: Wyjaśnisz mi wreszcie, gdzie Ci rozkazuję?
KRISSVector KRISSVector 02.01.2021, 11:35:37 0 + @Thachii: Z tej złości trochę słabo idzie Ci interpretacja wpisów i prostych zdań. Btw, opowiedz wszystkim, że denerwujesz się, ponieważ dopiero dzisiaj wpadłeś na pomysł wyłączenia opcji przesyłania powiadomień od osób z czarnej listy.
KRISSVector KRISSVector 02.01.2021, 11:37:55 0 + @Thachii: No to nie narzekaj, Thachi. Masz możliwość łatwego pozbycia się problemu, jednak nie chcesz tego robić. O czym to świadczy?
KRISSVector KRISSVector 02.01.2021, 11:41:34 0 + @Thachii: Próbowałaś mnie kontrolowaćPrzyznam, że potrafisz poprawić humor. W jaki sposób mogłam Cię kontrolować,Pokaż całość
KRISSVector KRISSVector 02.01.2021, 11:45:50 0 + @Thachii: sugerowanie mi, że ja mam coś zrobićŚwietnie! To teraz sprawdź proszę, czym różni się sugerowanie od rozkazywania i dlaczego nie używa się tych słów zamiennie, jakoPokaż całość
KRISSVector KRISSVector 02.01.2021, 11:47:20 0 + @Thachii: Thachi, odpocznij od wykopu, bo na razie wszystko Ci się miesza.
KRISSVector KRISSVector 02.01.2021, 11:52:57 1 + @Thachii: Dobrze, jeśli będę chciała powołać się na coś, co napisałeś, wpiszę nick bez oznaczania Cię.
KRISSVector KRISSVector 02.01.2021, 12:02:42 0 + @Thachii: wymuszanieTo nadal nie jest wymuszanie, Thachi.Pokaż całość
Komentarz usunięty przez moderatora
Btw, opowiedz wszystkim, że denerwujesz się, ponieważ dopiero dzisiaj wpadłeś na pomysł wyłączenia opcji przesyłania powiadomień od osób z czarnej listy.
Przyznam, że potrafisz poprawić humor. W jaki sposób mogłam Cię kontrolować,
Świetnie! To teraz sprawdź proszę, czym różni się sugerowanie od rozkazywania i dlaczego nie używa się tych słów zamiennie, jako
To nadal nie jest wymuszanie, Thachi.