Aktywne Wpisy

Jazon +8
#kiszak
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD

Krupier +66
Chłop se nockę na rodos spędza, dajcie spokój.
Ciemno, cisza, muzyczka z Life is Strange, no jest klimat.
Kurczę, może i taka zwykła rzecz, ale jakoś jaram się. Czuję się znów jak za dzieciaka gdy spało się gdzieś w domkach w ośrodkach wczasowych pracodawcy rodziców albo po prostu pod namiotem. (ʘ
Ciemno, cisza, muzyczka z Life is Strange, no jest klimat.
Kurczę, może i taka zwykła rzecz, ale jakoś jaram się. Czuję się znów jak za dzieciaka gdy spało się gdzieś w domkach w ośrodkach wczasowych pracodawcy rodziców albo po prostu pod namiotem. (ʘ
źródło: 1000007207
Pobierz

Ale byc moze drugie miejsca będa miały drugą szansę. I ogólnie jestem ciekaw wyników.
Ja znów swojej faworytki nie mam. Wszystkie sa fajne na swój sposób.
Przyznam że nie znam sie na tych biuściastych.
Komentarz usunięty przez moderatora
Niedługo będą też heheszki
źródło: comment_1610205366UurBCcBaBT6TNl2aS3kLoI.jpg
PobierzMoże znajdzie sie w zestawieniach późniejszych.
Komentarz usunięty przez autora
Wiadomo że książę z Dubaju może wybrzydzać.
A jakie ci sie podobają?
Ale to jest zabawa a nie wybieranie pany do ślubu (czy rączki). Tu jest taki wybór bo nie można do ankiety wsadzić wszystkich babek które pokazały dupę w internecie.
@mayek: nie dla mnie. Dla stron z filmografiami które wskazują ze 99% jej contentu to soft i lez
Podczas gdy inne mają po kilkadziesiąt lub kilkaset filmów hardcore. Także nie kwalifikuje sie na te