Aktywne Wpisy

Salido +325
Minął 19. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
81 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
81 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-10
Pobierz
KEjAf +927
#konowalposting #lekarz100k Opowiem Wam o mojej przygodzie z NFZ. Jak najbardziej pasuje innych rzeczy których się ostatnio dowiadujemy o tej organizacji.
TL:DR: Kradno!
Lekarz może wystawić NFZtowi rachunek za cokolwiek i nikt tego nie sprawdza, a nawet jak sprawdzi to nie może poprawić. ¯\(ツ)/¯ Pacjent zgłasza że lekarz wpisał kłamstwa w rachunek, NFZ "robi postępowanie wyjaśniające", lekarz stwierdza "com napisał, napisałem" - i to zamyka sprawę.
Inaczej mówiąc - NFZ
TL:DR: Kradno!
Lekarz może wystawić NFZtowi rachunek za cokolwiek i nikt tego nie sprawdza, a nawet jak sprawdzi to nie może poprawić. ¯\(ツ)/¯ Pacjent zgłasza że lekarz wpisał kłamstwa w rachunek, NFZ "robi postępowanie wyjaśniające", lekarz stwierdza "com napisał, napisałem" - i to zamyka sprawę.
Inaczej mówiąc - NFZ
źródło: image_2026-07-15_172802930
Pobierz

https://mobilevikings.pl/pl/perfekt-match
Jak 20GB to za mało to za 5zł więcej masz 30GB, reszta się nie zmienia.
https://mobilevikings.pl/pl/ekstra-match
Maja system reflinkow,
@Felonious_Gru: @Czlowiek_Ludzki: Z jakich nadajników korzystają? Bo Plusowe - a2 np. odpadają.
@dziabarakus: @Czlowiek_Ludzki: @dziabarakus: @
@dziabarakus: nju to Orange
@dziabarakus: Play
Sam już nie wiem.
źródło: comment_1611076717rS8PSyfJoIjRu0PEfJKBfs.jpg
Pobierzźródło: comment_1611076738OtheF9s9sW6TYJohP16ayC.jpg
PobierzMogło by się wydawać nic szczególnego ale... Dostajesz jeszcze bonusowy internet za
Komentarz usunięty przez moderatora