@Olgierd9: aż sie boje patrzeć w przyszłość. Jestem prawdopodobnie starszy od ciebie o kilka lat . Przez epidemie to juz chyba nigdy dziewczyny nie poznam
@wyjzprz2: przecież kursy tańca normalnie funkcjonują, a przynajmniej część na pewno. Ten na który chodzę jest w maseczkach i bez rotacji w parach, zapisując się musisz już mieć kogoś przydzielonego. Nie czuję jakoś większego stracha niż chodząc do biedry na zakupy co drugi dzień.
@wyjzprz2: Beka z typa, nie bo wirus i uuj. Niestety wirusy śmiertelne będą z nami do końca świata. Nic dziwnego że nie masz baby skoro boisz się mikrobów
@wyjzprz2: No niestety teraz to tylko na tinderze itp. da się poznawać różowe, a sam nie lubie portali randkowych, do tego nie ma za bardzo gdzie się spotkać jak wszystko zamlnięte a na zewnątrz jest zimno. Nie wiedxiałem, że divy całują.
@wyjzprz2: Hej, dopiero teraz znalazłem twoje wpisy i wydajesz mi się mega OK gościem. Jesteś odważny (spotykałeś się z dziewczynami z szybkich randek itd.), masz znajomych - więc nie jest tak źle. Co do dziewczyn to w swoim otoczeniu mam kilka osób, które zostały "wyswatane" przez znajomych tzn ludzie wiedzieli ze jest jakiś samotny gość i laska i zapraszali ich na wspólną imprezę i w kilku przypadkach zaskoczyło. Także znam
@wyjzprz2: to już chyba szczerze zależy od szkoły. Przed Covidem w mojej to była ich brożka, teraz przerzucili to na kursantów - ułatwili tylko w ten sposób, że zrobili specjalną dedykowaną grupę na FB gdzie można dać ogłoszenie że szuka się partnera/partnerki na konkretny poziom. Tak więc pozostaje Ci tylko rozejrzeć się w swoich tanecznych klimatach. Z Lindy Hop w Warszawie nie ma problemu ;)
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
Komentarz usunięty przez autora
@wyjzprz2: chyba nigdy nie jest to zbyt rozsądny pomysł