Aktywne Wpisy
sloniasek +304

Shyvana +14
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Jak wcześniej wspominałem zabawa będzie ewoluować
Jeśli nie zagłosowałeś we wcześniejszych zestawieniech to tu masz linki: https://www.wykop.pl/wpis/54654213/
Komentarz usunięty przez autora
Inaczej głosować będzie coraz mniej osób bo ludziom nie chce sie dawać plusa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Post pewnie znów zamknie sie poniżej 100 plusów i poniżej 400 oddanych głosów. ( ಠ_ಠ)
Poza tym kiedyś to było kiedyś. Kiedyś ludziom sie chciało.
Pewnie tak jak mówisz było by łatwiej uzbierać ludzi wokół tagu ale już zdecydowałem sie na taka zabawę.
I szczerze.. nie wiedziałem ze byłą juz taka akcja
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1611429832xnC2Z6JpvxDNzMJUyBV5WZ.jpg
PobierzLanny Barby, C. Luvana, Jenaveve Jolie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)