Aktywne Wpisy

piotrek_18_89 +11
#dzieci #szkola #rodzicielstwo
Chciałem zaprosić do dyskusji na temat samodzielnego chodzenia do szkoły dzieci.
Dla namalowania tła przedstawię swoją sytuację. Mieszkam w średniej wielkości mieści, szkołę widzę z okna mieszkania. Żona pracuje zdalnie z domu.
Zacząłem
Chciałem zaprosić do dyskusji na temat samodzielnego chodzenia do szkoły dzieci.
Dla namalowania tła przedstawię swoją sytuację. Mieszkam w średniej wielkości mieści, szkołę widzę z okna mieszkania. Żona pracuje zdalnie z domu.
Zacząłem

SzubiDubiDu +135
Bezczelna autopromocja ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jestem fanem starego kina azjatyckiego. Lata 80-te i 90-te to jest klimat, który dobrze czuję. Zwłaszcza filmy z Japonii i HongKongu, które dla mnie mają to coś. Dla mnie mają taką magię świata, który już przestał istnieć. Wszystko jest analogowe, nikt nie ma komórki przy dupie, do tego wszyscy cały czas palą xD ale mam wrażenie, że dawniej palenie papierosów było zajęciem z nudów. "Ano wyjdę
Jestem fanem starego kina azjatyckiego. Lata 80-te i 90-te to jest klimat, który dobrze czuję. Zwłaszcza filmy z Japonii i HongKongu, które dla mnie mają to coś. Dla mnie mają taką magię świata, który już przestał istnieć. Wszystko jest analogowe, nikt nie ma komórki przy dupie, do tego wszyscy cały czas palą xD ale mam wrażenie, że dawniej palenie papierosów było zajęciem z nudów. "Ano wyjdę
źródło: sonatine04-768x404
Pobierz

Zaplusuj komentarz poniżej a będziesz zawołana/zawołany do najlepszych znalezisk.
Dzięki temu nie umknie Ci ciekawe znalezisko dotyczące powyższych tematów.
Pozdrawiam!
#ntdc #gruparatowaniapoziomu #kosmos #astrofizyka #astronomia #astrolife
Wycofaj plusa jeśli nie chcesz być więcej wołany.
źródło: comment_1611525313YCncfNXIPLB3RGoPJduY4S.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1611563055ev0RXTh63KgFZFgDtMTvAi.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@ntdc: jest jeden problem z takim sposobem subskrypcji - jeśli da się plusa a potem się go odwoła to traci się możliwość ponownego zaplusowania :( - wyświetla się komunikat "Limit zapytań został wykorzystany".
Nieopatrznie mi się kliknęło drugi raz przez co niechcący odwołałem plusa
Dobra - nie będę usuwał komentarza bo może komuś się przyda.
- czyszczenie danych w przeglądarce i ponowne logowanie nie pomogło
- plusowanie z wykopu mobilnego też nie działało
Mogłem
@uczeniemaszyn: ile to jest kilka, bo się nie mogę doczekać?