Wpis z mikrobloga

• 3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kizimajaro: Ja tam myślałem, że Judy w swoim mieszkaniu, która w rozmowie wyraźnie zaznacza, że prowadzi samochód, to jakaś super technologia komunikacji z przyszłości, że widzi się hologram osoby z którą się rozmawia. A to po prostu był bug xD

Wiec tak naprawdę to hui wi co jest bugiem a co ficzerem.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Majaque nie wiem czy się bardziej da z----c coś w grze niż zakończenie w taki sposób, jeszcze wyszlo 5 patchow i dalej tego nie naprawili XD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@deziom: ja miałem bug w zakończeniu z Takemurą, za szybko wykończyłem przeciwników w pokoju zaraz przed pojedynkiem z Adamem Smasherem i raz nie chciał się załadować w drugim pomieszczeniu, a chwilę potem po wczytaniu save, nie mogłem wejść do tamtego pomieszczenia z Adasiem (drzwi się zablokowały) xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Shusey ja już sam nie wiem, nawet jak umówili sie wcześniej, to jak idzie się w stronę światła, to VI cie atakuje i krzyczy, że to on miał przeżyć, a nie ty - Silverhand. A przecież idziesz się poświęcić i właśnie on przeżyje xD. Jaki to ma sens?
  • Odpowiedz
@deziom: to jest popieprzone wiem, sam miałem trubo mindfuck dlatego to przechodizlem raz jeszcze i jak sie dobrze i powoli ogarnia dialog na samym koncu to wszystko mi sie zbiega w jedna calosc
  • Odpowiedz
@Shusey: No jak, przecież w sytuacji gdy gramy Johnnym, to V chce przeżyć i nie podoba się mu/jej opcja pozostania Johnnego w ciele, wyzywa od oszustów i że od początku to zaplanował z Alt.

Chcociaż możesz mieć rację z tymi wyborami na wysypisku, faktycznie.

NO ALE PRZECIEŻ PISALI W INTERNETACH ŻE WYBORY NIE MAJĄ ZNACZENIA, TO W KOŃCU JAK JEST
  • Odpowiedz
@Majaque: no wlasnie nie do konca, Są tutaj dwie opcje
- Vi mówi johnemu ze uklad był prostu, jesli bedzie miał mozliwosc oddania ciała johnemu to to zrobi (odpowiedni dialog+ rouge ending) wtedy jeśli grajac jako Johny na koncu wybieramy ze decydujemy jako johny i idziemy do swiatła to ratujemy VI i dlatego sie Vi na nas w-----a i nas n--------a, jesli wybieramy studnie to sie Vi zegna z Johnym
  • Odpowiedz
@kizimajaro: @Majaque: @Shusey: przeszedłem to jeszcze raz, zakończenie z Rogue, wcześniej umówiłem się z Johnym, że to Vi odchodzi, a Johny wraca do żywych.

I teraz kiedy jako Johny mowie, ze dobra ja sie poświece to:
- Vi wyzywa cie od klamcow xD - co jest dosyc dziwna reakcja na to, ze ratujesz mu zycie, ale jeszcze jakis sens to ma
- Pozniej Vi cie n--------a i drze jape
  • Odpowiedz
@deziom: no miałem to samo, ale nie rozumiem jak oni mogli przeoczyć coś takiego, to najważniejsza część gry. Do tego jak wjeżdzasz w Arasakę z nomadami jako V to są analogiczne sceny z Johnnym gdzie on cię przekonuje żebyś mu nie oddawał ciała i nie bał się żyć i ma to 100% sens. Także hmm... nie może to być bug z ubraniami, ktoś po prostu jak składał quest zaliczył brainfarta
  • Odpowiedz