@Pawci0o: dodajmy ze te paczki sprzedawane dzisiaj nawet nie są świeże. Mrożone od tygodnia aby były gotowe na dzisiaj Chyba ze jakaś mała paczkarnia która robi na bierząco.
@szybki_zuk bo nie są takie złe. Wiadomo, że pączek z pączkarni czy chociaż upieczony w domu bije takiego na głowę, ale nie zrównujmy ich z najgorszym gównem, które jest niejadalne (-‸ლ) Ty chyba niejadalnego pączka nie jadłeś, bo mi się udało i ten biedronkowy przy nim to istny rarytas. Nie każda piekarnia ma super pączki i wiele razy trafiłam na takiego za 3 złote (czyli kilkukrotnie droższego,
@TenNorbert: oni je tam chyba u siebie robią w tych piekarniach, przecież to jest pączek z codziennego asortymentu. Może nie są jakieś super, ale za tą cenę to uczciwy deal. Gorsze jadłem w cukierniach za 3-4zl za sztukę
#takaprawda #memy #tlustyczwartek #paczek #paczekboners #januszepaczkow #biedronka #lidl #tesco #zabka
źródło: comment_1612997625ekuyt2wGDIsIcaVdlUXb2v.jpg
PobierzChyba ze jakaś mała paczkarnia która robi na bierząco.
@vieniasn: a masz porównanie?
Ty chyba niejadalnego pączka nie jadłeś, bo mi się udało i ten biedronkowy przy nim to istny rarytas.
Nie każda piekarnia ma super pączki i wiele razy trafiłam na takiego za 3 złote (czyli kilkukrotnie droższego,
źródło: comment_1613043979nfdj0KueWi41HxgicbwzkO.jpg
Pobierz