Wpis z mikrobloga

@Graner: serio. Do mnie sie kiedys odezwala dziewczyna z podstawowki, ze jej brat ma do mnie sprawe, chcialby odnowic kontakt. Jak odnowic, widzialem go dwa razy w zyciu i dwa razy sie do mnie sapal. Bardzo, bardzo mu zalezy. Trula dupe i trula, to sie zgodzilem grzecznosciowo. Oczywiscie, Lyoness. Mowie typowi, ze nie interesuje mnie to, a ten dalej wciska. No to coz, zjadlem co postawili, wypilem co mieli, koles
  • Odpowiedz
@Graner: Ostatnio znajoma się do mnie odezwała odnosnie jakiejs firmy kosmetycznej monat. Odmowilam jej raz, później pisała jeszcze z 4 razy czy nie zmieniłam zdania. Teraz jej insta jest zasypany tym świtem. Ci ludzie zachowują się jak jakaś sekta.
  • Odpowiedz
ze koles mi tu p------i o mercedesach i bogactwie, a wiem, ze niedawno wrocil z Anglii i caly swoj hajs wrzucil w kupienie starego Ducato i robienie biznesu na byciu kurierem

@Chehu: ale o mercedesie i bogactwie to przecież prawda. Tylko, ze posiądają je inni ludzie, ci wyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Chehu: to samo z 8 lat temu: siedze z chlopakami na piwku i podbija brat jednego z nich czy nie chcemy zacząć z nim współpracy- ze będzie bmw itp. Zgasł gdy zapytałam czemu wsiadł z forda z 98'
  • Odpowiedz